Vrijdagmiddag om 17.00 uur vond de officiƫle opening plaats. De kleinkinderen Casper, Jolijn en Noa onthulden het naambord van de camping en daarna volgde een gezellig samenzijn met alle gasten en genodigden. De Heksenwijn, Toverdrank en Verdwijndrank stonden al klaar en Frietjeontour verzorgde de inwendige mens met een lekkere warme hap.

 Felicitaties      cadeaux2 

 Frietjeontour      Eten in de speelschuur 

 Patatje eten

Omdat het ook Pasen was dit weekend hebben we op Eerste Paasdag voor alle gasten een heerlijke paasbrunch geserveerd. Gezellig met elkaar aan twee lange tafels hebben de gasten genoten van broodjes, eieren, paasstol en de nodige andere lekkernijen. Het was erg gezellig en werd door iedereen enthousiast ontvangen.

Paasbrunch1   Paasbrunch2

Op Tweede Paasdag hebben de kinderen, maar ook de volwassenen paaseieren gezocht. Onder de struiken, in bloempotten, in de takken van de bomen en zelfs in een leeg vogelnestje werden eieren gevonden. Ook waren er drie speciale prijseieren verstopt. Deze zijn gevonden door Kayla van der Kamp, Sven Post en Fenne Fledderus. Hiermee hebben zij respectievelijk een weekend, een midweek en een week kamperen, met twee volwassenen en twee kinderen, op onze camping gewonnen. 

 Paaseieren zoeken1   Paaseieren zoeken2   De derde prijs   De eerste prijs

Kortom we hebben enorm genoten van onze leuke, enthousiaste gasten, hun lovende woorden, de vrolijk spelende kinderen en het weer, wat ondanks de voorspellingen toch nog aardig wat zonneschijn voor ons in petto had.