Tijdens het pinksterweekend, van vrijdag 18 tot maandag 21 mei, kunt u bij ons voor 52,50 euro het Pinksterarrangement boeken. Hierbij inbegrepen zijn de overnachtingskosten voor twee volwassenen met een eigen kampeermiddel, een kampeerplaats, 4 ampère stroom, water en wifi. Voor iedere extra volwassene betaalt u 28,50 euro. Voor kinderen van 1 tot 12 jaar betaalt u 15 euro en voor kinderen tot 1 jaar betaalt u 5 euro. Het Pinksterarrangement is een verplicht arrangement, waarvoor u een vast bedrag betaald. Wilt u wel komen, maar kunt u niet de gehele periode, neem dan telefonisch contact met ons op. Dan kijken we of we iets voor u kunnen betekenen. 

Het programma ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit: 

Op zaterdagavond kunt u voor 7,50 euro per volwassene en voor 5,00 euro per kind zoveel frites en snacks eten bij de door ons gehuurde frietkraam. 

Op zondagmiddag kunt u, bij voldoende deelnemers, voor 7,50 euro per volwassene en 5,00 euro per kind deelnemen aan een huifkartocht door de omgeving.

Op zondagavond is er (bij goed weer) kampvuur voor iedereen die dat leuk vindt.

Op maandagmorgen is er om 10.00 uur voor iedereen koffie met iets lekkers tijdens het koffie-uurtje.

Het Pinksterarrangement kunt u boeken vanaf 01-01-2018!

Vroegboekkorting: Reserveert u het Pinksterarrangement vóór 1 april, dan krijgt u 10% korting.

SVP bij de reservering opgeven of en met hoeveel personen u mee wilt eten op zaterdagavond en of en met hoeveel personen u mee wilt met de huifkartocht. Dit in verband met het tijdig reserveren van de frietkraam en de huifkar.