Voor het gebruik van de studio berekenen wij met ingang van het seizoen 2018 een vast bedrag. De studio is te huur voor 60,00 euro per nacht, bij een bezetting met 3 of 4 personen. Komt u alleen of met 2 personen, dan betaalt u 45,00 euro. Wilt u met 5 of 6 personen gebruik maken van de studio, dan betaalt u 75,00 euro per nacht. De borg voor de studio bedraagt 50,00 euro. Bij schoon* en schadevrij opleveren van de studio krijgt u deze teruggestort op uw bank-/girorekening. Is de studio niet schoon bij oplevering, dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen ter hoogte van de borg.

De studio bestaat uit een grote ruimte van ruim 38,5 m2 en biedt onderdak aan 2-6 personen. Er staat hier een tweepersoonsbed (1.40 x 2.00), twee (slaap)banken (uitgetrokken 1.40 x 2.00 en 1.20 x 1.90), een salontafel, een TV meubel met radio en TV, een eettafel met acht stoelen en een keuken met koelkast, vriezer en 2-pits elektrische kookplaat. Verder beschikt de studio over een eigen toilet. U kunt gebruik maken van de douches in het toiletgebouw. De studio heeft naast een radiator ook vloerverwarming. 

Voor een bedrag van 7,50 euro kunt u dekbedovertrekken en onderlakens huren. U kunt uiteraard ook uw eigen onderlaken en dekbedovertrek meenemen. In de studio liggen twee eenpersoons dekbedden met kussen, een lix jumaeux dekbed (2.40 x 2.00) met kussens, een twee tweepersoons dekbedden (2.00 x 2.00) met kussens.
In de keuken vindt u een waterkoker, Senseo, koffiezetapparaat, keukengerei, serviesgoed, glazen en bestek.

Voor de eerste behoefte zijn er enkele koffiepads, theezakjes, suiker en melk aanwezig.
Keukenlinnen is aanwezig.

NB In de studio is roken niet toegestaan. Rookverbod.jpg   Honden zijn in de studio niet welkom. Afbeeldingsresultaat voor verboden voor honden

* Onder schoon opleveren verstaan wij: Huisvuil in de daarvoor bestemde containers deponeren, wc reinigen, eventueel gehuurd beddengoed afhalen, tafels en ander meubilair afnemen (zowel binnen als buiten), de vloer zuigen danwel dweilen. 

Studio 2  Studio 1  Studio 5

                                                            

Het is ook mogelijk om deze ruimte te huren als groepsruimte voor bijvoorbeeld een familieweekend. U kunt hier gezellig met alle deelnemers bij elkaar zitten voor een hapje en/of drankje. U heeft dan de beschikking over een eigen keukenblok met koelkast. 

Geïnteresseerd? Maak dan hier uw Reservering.

Zoekt u iets eenvoudigers voor een of meerdere overnachtingen, dan is onze Trekkershut misschien iets voor u.

Trekkershut buiten2

Onze trekkershut is aangesloten bij Stichting De Groene Koepel. Onze trekkershut is een trekkershut plus, geschikt voor 4-6 personen en voorzien van een keukenblok met stromend water. Stichting de Groene Koepel keurt jaarlijks onaangekondigd de bij hen aangesloten trekkershutten om te beoordelen, of de hut nog aan alle eisen voldoet.

Voor het gebruik van de trekkershut berekenen wij met ingang van het seizoen 2018 een vast bedrag. De trekkershut is te huur voor 45,00 euro per nacht, bij een bezetting met 3 of 4 personen. Komt u alleen of met 2 personen,dan betaalt u 35,00 euro, Maakt u met 5 of 6 personen gebruik van onze trekkershut, dan betaalt u 55,00 euro per nacht. De borg voor de trekkershut bedraagt 25,00 euro. Bij schoon*- en schadevrij opleveren van de trekkershut krijgt u deze teruggestort op uw giro-/bankrekening. Is de trekkershut niet schoon, dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen ter hoogte van de borg.

De trekkershut biedt onderdak aan 2-6 personen (maximaal 4 volwassenen). Er staat een tweepersoonsbed met twee eenpersoons matrassen (80x200) en een slaapbank (160x200). Op het zoldertje liggen twee matrassen (80X190) op de grond. Dit is een prima slaapplek voor twee kinderen. Voor een bedrag van 7,50 euro kunt u dekbedden met overtrekken huren. Voor 5,00 euro huurt u bij ons een slaapzak. (Wel graag zelf een lakenzak meenemen.) Wij hebben twee slaapzakken met kussens, vier eenpersoons dekbedden met overtrek, onderlaken en kussen en een tweepersoons dekbed met overtrek, onderlaken en kussens, U kunt uiteraard ook uw eigen beddengoed meenemen. 

In de trekkershut staan, naast de eerder genoemde slaapbank, een salontafel en een eettafel met vier stoelen. In de minikeuken, met koud stromend water en een 1-pits elektrisch kookplaatje, vindt u een waterkoker, pannen, keukengerei, bestek en serviesgoed. De afwas kan worden gedaan in ons toiletgebouw. Om de trekkershut bij koud weer te verwarmen is er een elektrisch kacheltje aanwezig. In de recreatieruimte staan een koelkast, vriezer en magnetron voor algemeen gebruik. U kunt hier als huurder van de trekkershut ook gebruik van maken. 

Naast de trekkershut ligt een terras voorzien van een tuintafel met vier stoelen en een parasol.

NB In de trekkershut is roken niet toegestaan. Rookverbod.jpg

* Onder schoon opleveren van de trekkerhut verstaan wij: Huisvuil in de daarvoor bestemde containers, eventueel gehuurd beddengoed afhalen, tafels en ander meubilair (zowel binnen als buiten) afnemen, keukenblokje schoonmaken (inclusief het kookplaatje), vloer vegen danwel zuigen. Een stofzuiger staat in het hokje aan de zijkant van de trekkershut.

Trekkershut nieuw1    Trekkershut nieuw2

Geïnteresseerd? Maak dan hier uw Reservering.

Zoekt u een ruimer onderkomen voor vijf tot zes personen of gaat u liever iets luxer op vakantie? Misschien is de Studio dan iets voor u.

      Onze camping is geopend van 30-03-2018 tot 28-10-2018

Minicamping Heksenheuvel, Limburglaan 25, Someren, 06-21594262

Camping

Tussen de landerijen, net buiten Someren-Heide, vlakbij de LF7 route en het Pelgrimspad, ligt onze gezellige, comfortabele en kindvriendelijke minicamping Heksenheuvel. Onze camping telt 19 kampeerplaatsen welke allen voorzien zijn van 6 ampère stroomaansluiting.Verdeeld over het kampeerterrein zijn er verschillende watertappunten. Overal op de camping is er draadloos internet.

Lichtbak

De toiletruimte is genderneutraal, voorzien van drie wastafels, twee douches, drie toiletten, twee urinoirs en een voorziening om de afwas te doen. De douches werken met een tijdschakelaar. Eén toilet is voorzien van een fonteintje met warm en koud stromend water. Er wordt door ons hard gewerkt aan de realisatie van een tweede toiletgebouw, waarin ook een familiebadkamer komt. 

Naast de toiletruimte vindt u de recreatiezaal. Hier staat een koelvriescombinatie, die door de campinggasten gebruikt mag worden om etenswaren koel en/of bevroren te houden. Naast deze koelvriescombinatie is er ook een waterkoker, een senseo apparaat (zelf pads meenemen) en een magnetron. Tevens is er een TV voor algemeen gebruik. In de recreatieruimte liggen verschillende wandel- en fietsroutes en is er informatie te vinden over bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving.

Buiten, onder het afdak, naast de stortplaats voor het chemisch toilet staan een wasmachine en een droger, die tegen betaling gebruikt kunnen worden. Ook is het mogelijk om gratis uw was te doen in onze ouderwetse wasmachine.

Naast de kampeerplaatsen heeft onze camping ook een Tentenveld voor kleine tentjes. Wandelaars en fietsers zijn bij ons van harte welkom. Op het overdekte terras staan stoelen en tafels klaar voor gebruik.Fietsen kunnen gestald worden in onze overdekte, afgesloten fietsenstalling.

Voor de kinderen staat er midden op het campingterrein een groot speeltoestel met schommels, glijbaan en zandbak. Ook bij slecht weer is er volop gelegenheid om te spelen in onze overdekte speelschuur. Verder zijn er verschillende skelters, één met aanhanger, een tractor, driewielfietsjes en verschillende (loop) fietsjes.

Wij heten u van harte welkom op onze minicamping voor een betoverende vakantie met uw caravan, camper of tent of in onze Trekkershut of Studio.

 

 

 MG 8873   MG 8874  MG 8877  

                                                                                                                

    

           Minicamping Heksenheuvel plattegrond 2018 plaatsnummers 2 min
 

trekkersveld4

Voor fietsers van bijvoorbeeld de LF7 route en voor wandelaars van bijvoorbeeld het Pelgrimspad is er op onze camping een tentenveld, waar zij hun trekkerstentje op kunnen zetten. Naast het tentenveld is een overdekt terras waar stoelen en tafels klaar staan voor gebruik, zodat onze gasten na een lange dag op het zadel lekker kunnen relaxen en hun maaltijd kunnen gebruiken. In de recreatieruimte staat een magnetron voor algemeen gebruik, net als een waterkoker en een senseo apparaat (wel zelf senseopads meenemen). De fietsen mogen bij de tent staan, maar kunnen ook in onze afgesloten fietsenstalling geplaatst worden.

trekkersveld       fietsenstalling

Uiteraard mogen wandelaars na een lange tocht te voet ook gebruik maken van de aanwezige tafels en stoelen. Voor de wandelaars is er ook een leenfiets beschikbaar, die gebruikt kan worden om boodschappen te doen in Someren (6 km) of Maarheeze (5 km). In Someren-Heide (3 km) is een kleine winkel, waar de hoogst noodzakelijke levensmiddelen en enkele streekproducten verkocht worden. Deze winkel heeft beperkte openingstijden en wordt volledig gerunt door vrijwilligers. Aangeschafte levensmiddelen kunnen kosteloos koel bewaard worden in de koelvriescombinatie in onze recreatieruimte.

Neemt u geen tent mee op uw wandel- of fietstocht? Wij hebben een Trekkershut te huur. U betaalt hiervoor 35 euro per nacht, op basis van 1 of 2 personen. Ook ideaal wanneer het onverhoopt regent. Dat scheelt de volgende morgen weer een natte tent inpakken. Wij hebben eventueel ook beddengoed te huur. Vraag naar de mogelijkheden bij aankomst op kantoor of reserveer vooraf.

Maak hier uw Reservering.