Studio buiten

Voor het gebruik van de studio berekenen wij een vast bedrag. De studio is te huur voor 50 euro per nacht, op basis van 1-2 personen. Voor iedere extra persoon betaalt u 7,50 euro extra per nacht. De borg voor de studio bedraagt 50,00 euro. Bij schoon* en schadevrij opleveren van de studio krijgt u deze teruggestort op uw bank-/girorekening. Is de studio niet schoon bij oplevering, dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen ter hoogte van de borg.

De studio bestaat uit een grote ruimte van ruim 38,5 m2 en biedt onderdak aan 2-6 personen. Er staat hier een tweepersoons boxspring (1.40 x 2.00), twee (slaap)banken (uitgetrokken 1.40 x 2.00), bijzettafeltjes, een TV meubel met TV, een eettafel met zes stoelen en een keuken met een koelvriecombinatie, magnetron en 2-pits elektrische kookplaat. Verder beschikt de studio over een eigen toilet. U kunt gebruik maken van de douches in het toiletgebouw. Heeft u liever een eigen douche, dan is het ook mogelijk om onze boombadkamer erbij te huren. Deze privé sanitair unit staat centraal geplaatst op onze camping, naast de blokhut. De studio heeft naast een radiator ook vloerverwarming. 

Voor een bedrag van 12,00 euro kunt u tweepersoons dekbedovertrekken en onderlakens huren. Voor een eenpersoonsset betaald u 8,50 euro. U kunt uiteraard ook uw eigen onderlaken en dekbedovertrek meenemen. In de studio liggen twee eenpersoons dekbedden met kussen, een lix jumaeux dekbed (2.40 x 2.00) met kussens en een twee tweepersoons dekbedden (2.00 x 2.00) met kussens. Het gebruik van een onderlaken is verplicht.
In de keuken vindt u een waterkoker, Senseo, koffiezetapparaat, keukengerei, serviesgoed, glazen en bestek.

Voor de eerste behoefte zijn er enkele koffiepads, theezakjes, suiker en melk aanwezig.
Ook keukenlinnen is aanwezig.

NB In de studio is roken niet toegestaan. Rookverbod.jpg   Honden zijn in de studio niet welkom. Verboden voor honden

* Onder schoon opleveren verstaan wij: Huisvuil in de daarvoor bestemde containers deponeren, wc reinigen, eventueel gehuurd beddengoed afhalen, tafels en ander meubilair afnemen (zowel binnen als buiten), de vloer zuigen danwel dweilen. 

IMG 20191206 151657  IMG 20190910 150448 

Studio keuken  IMG 20190911 094353                             

Studio bed  IMG 20191206 151712


Het is ook mogelijk om deze ruimte te huren als groepsruimte voor bijvoorbeeld een familieweekend. U kunt hier gezellig met alle deelnemers bij elkaar zitten voor een hapje en/of drankje. U heeft dan de beschikking over een eigen keukenblok met koelkast. 

Geïnteresseerd? Maak dan hier uw Reservering.

Zoekt u iets eenvoudigers voor een of meerdere overnachtingen, dan is onze Blokhut misschien iets voor u.

Trekkershut buiten

Onze blokhut is een blokhut plus, geschikt voor 4-6 personen en voorzien van een keukenblok met koud stromend water. De blokhut heeft geen sanitaire voorzieningen. Voor een toiletbezoek of douchebeurt kunt u gebruik maken van ons toiletgebouw. Het is indien gewenst mogelijk onze boombadkamer erbij te huren. Deze staat naast de blokhut.

De blokhut is niet geisoleerd. Er staat een elektrische (sfeer)haard, die de ergste kou weg kan nemen. Houd hier rekening mee, wanneer u de blokhut wilt boeken in het vroege voorjaar en/of het najaar!

Voor het gebruik van de blokhut berekenen wij een vast bedrag. De blokhut is te huur voor 40 euro per nacht op basis van 1-2 personen. Voor iedere extra persoon wordt 6,25 euro extra in rekening gebracht. De borg voor de blokhut bedraagt 30,00 euro. Bij schoon*- en schadevrij opleveren van de blokhut krijgt u deze teruggestort op uw giro-/bankrekening. Is de blokhut niet schoon, dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen ter hoogte van de borg.

De blokhut biedt onderdak aan 2-6 personen (maximaal 4 volwassenen). Er staat een tweepersoonsbed met twee eenpersoons matrassen (80x200) en een slaapbank (160x200). Op het zoldertje liggen twee matrassen (80X190) op de grond. Dit is een prima slaapplek voor twee kinderen. Voor een bedrag van 12,00 euro kunt u een tweepersoons dekbed met overtrek huren. Voor een eenpersoonsset betaald u 8,50 euro. Voor 6,00 euro huurt u bij ons een slaapzak. (Wel graag zelf een lakenzak meenemen.) Wij hebben twee slaapzakken met kussens, drie eenpersoons dekbedden met overtrek, onderlaken en kussen en een tweepersoons dekbed met overtrek, onderlaken en kussens, U kunt uiteraard ook uw eigen beddengoed meenemen. Het gebruik van een onderlaken is verplicht.

In de blokhut staan, naast de eerder genoemde slaapbank, een salontafeltje en een eettafel met twee stoelen en een bankje. In de minikeuken, met koelkastje en een 2-pits elektrische kookplaat, vindt u een Senseo, een waterkoker, pannen, keukengerei, bestek en serviesgoed. Voor de eerste behoefte zijn er enkele koffiepads, theezakjes, suiker en melk aanwezig.

Ook keukenlinnen is aanwezig. De afwas kan eventueel worden gedaan in of buiten ons toiletgebouw, waar warm water voor handen is. 

In de recreatieruimte staan een vriezer en magnetron voor algemeen gebruik. U kunt hier als huurder van de blokhut ook gebruik van maken. 

Voor de blokhut ligt een terras voorzien van een opklapbare picknicktafel en een parasol.

NB In de blokhut is roken niet toegestaan. Rookverbod.jpg

* Onder schoon opleveren van de trekkerhut verstaan wij: Huisvuil in de daarvoor bestemde containers, eventueel gehuurd beddengoed afhalen, tafels en ander meubilair (zowel binnen als buiten) afnemen, keukenblokje schoonmaken (inclusief het kookplaatje), vloer vegen danwel zuigen. Een stofzuiger staat in het hokje aan de zijkant van de trekkershut.

 Trekkershut plus 1    Trekkershut plus 2    Trekkershut plus 5   

 Trekkershut plus 4    Trekkershut plus 7    Trekkershut plus 3    

                                                                                      Trekkershut plus 6

Geïnteresseerd? Maak dan hier uw Reservering.

Zoekt u een ruimer onderkomen voor vijf tot zes personen of gaat u liever iets luxer op vakantie? Misschien is de Studio dan iets voor u.

Minicamping Heksenheuvel, Limburglaan 25, Someren, 06-21594262                                                                     Onze camping is vanaf geopend tot 31-10-2021.

IMG 20190609 105924 2

Tussen de landerijen, net buiten Someren-Heide, vlakbij de LF7 route en het Pelgrimspad, ligt onze gezellige, comfortabele en kindvriendelijke minicamping Heksenheuvel. Onze camping telt 19 kampeerplaatsen welke allen voorzien zijn van 6 ampère stroomaansluiting.Verdeeld over het kampeerterrein zijn er verschillende watertappunten. Overal op de camping is er draadloos internet.

De toiletruimte is genderneutraal (mannen en vrouwen niet gescheiden), voorzien van drie wastafels, een afsluitbare wasruimte, twee douches, twee toiletten, twee urinoirs en een voorziening om de afwas te doen. De douches werken met een tijdschakelaar. 

Achter het trekkersveld hebben we inmiddels een tweede toiletgebouw gerealiseerd. Dit toiletgebouw heeft twee compartimenten. Het linker compartiment bevat twee douches, twee toiletten en drie wasbakken en is net als de eerder genoemde toiletruimte genderneutraal. Het rechter compartiment is ingericht als familiebadkamer met een kindertoilet, een toilet voor volwassenen, twee douches, twee wasbakken, een babybadje en een commode. Deze familiebadkamer is bedoeld voor gezinnen, waarvan de jongste telg niet ouder is dan 5 jaar. Wilt u een kijkje nemen in onze familiebadkamer? Klik dan hier.

Toiletruimte1 2    Toiletruimte1 3    Toiletruimte1 4    Wasruimte

Sinds kort hebben wij ook een privé sanitair unit geplaatst. Deze bevindt zich in een "holle boomstam". Deze zogenoemde boombadkamer staat op een centrale plaats op onze camping. 

Naast de toiletruimte vindt u de recreatiezaal. Hier staan een vrieskast en een koelkast, die door de campinggasten gebruikt mogen worden om etenswaren koel en/of bevroren te houden.Er staat ook een waterkoker, een senseo apparaat (zelf pads meenemen) en een magnetron. Tevens is er een TV voor algemeen gebruik. In de recreatieruimte liggen verschillende wandel- en fietsroutes en is er informatie te vinden over bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving.

Buiten, onder het afdak, naast de stortplaats voor het chemisch toilet staan een wasmachine en een droger, die tegen betaling gebruikt kunnen worden. Ook is het mogelijk om gratis uw was te doen in onze ouderwetse wasmachine.

Naast de kampeerplaatsen heeft onze camping ook een Tentenveld voor kleine tentjes. Wandelaars en fietsers zijn bij ons van harte welkom. Op het overdekte terras staan stoelen en een picknicktafel klaar voor gebruik. Fietsen kunnen gestald worden in onze overdekte, afgesloten fietsenstalling.

Voor de kinderen staat er midden op het campingterrein een groot speeltoestel met schommels, glijbaan en een trampoline. Ook bij slecht weer is er volop gelegenheid om te spelen in onze overdekte speelschuur. Verder zijn er verschillende skelters, tractoren, driewielfietsjes en loopfietsjes. Naast de opslagruimte voor de skelters bevindt zich een zandbak met speelhuisje.

Wij heten u van harte welkom op onze minicamping voor een betoverende vakantie met uw caravan, camper of tent of in onze Blokhut of Studio.

 

 

 IMG 20190603 WA0000   IMG 20190420 WA0000   IMG 20190720 WA0011  

                                                                                                                

    

           Minicamping Heksenheuvel plattegrond 2018 plaatsnummers 2 min
 

trekkersveld4

Voor fietsers van bijvoorbeeld de LF7 route en voor wandelaars van bijvoorbeeld het Pelgrimspad is er op onze camping een tentenveld, waar zij hun trekkerstentje op kunnen zetten. Naast het tentenveld is een overdekt terras waar stoelen en een picknicktafel klaar staan voor gebruik, zodat onze gasten na een lange dag op het zadel lekker kunnen relaxen en hun maaltijd kunnen gebruiken. In de recreatieruimte staat een magnetron voor algemeen gebruik, net als een waterkoker en een senseo apparaat (wel zelf senseopads meenemen). De fietsen mogen bij de tent staan, maar kunnen ook in onze afgesloten fietsenstalling geplaatst worden.

trekkersveld       fietsenstalling

Uiteraard mogen wandelaars na een lange tocht te voet ook gebruik maken van de aanwezige tafels en stoelen. Voor de wandelaars is er ook een leenfiets beschikbaar, die gebruikt kan worden om boodschappen te doen in Someren (6 km) of Maarheeze (5 km). In Someren-Heide (3 km) is een kleine winkel, waar de hoogst noodzakelijke levensmiddelen en enkele streekproducten verkocht worden. Deze winkel heeft beperkte openingstijden en wordt volledig gerunt door vrijwilligers. Aangeschafte levensmiddelen kunnen kosteloos koel bewaard worden in de koelvriescombinatie in onze recreatieruimte.

Neemt u geen tent mee op uw wandel- of fietstocht? Wij hebben een Blokhut te huur. U betaalt hiervoor 40 euro per nacht, op basis van 1 of 2 personen. Ook ideaal wanneer het onverhoopt regent. Dat scheelt de volgende morgen weer een natte tent inpakken. Wij hebben eventueel ook beddengoed te huur. Vraag naar de mogelijkheden bij aankomst op kantoor of reserveer vooraf.

Maak hier uw Reservering.