Na een aantal weken van onzekerheid hebben we toestemming gekregen om onze camping inclusief de toiletgebouwen open te stellen voor gasten. Dit mag echter alleen onder strikte voorwaarden.

Wat betekent dit voor u als kampeerder?

* Wanneer u naar onze camping komt, bent u klachtenvrij. Op het moment dat u klachten heeft van verkoudheid, hoesten, kriebelende keel, verhoging etc. dan blijft u thuis!

* Verblijft u op onze camping en krijgt u een van bovenstaande klachten, dan dient u te vertrekken!

* Op de camping houden we anderhalve meter afstand tot de andere gasten of de eigenaren.

* Ga niet in groepen bij elkaar zitten, hoe gezellig dat ook is.

* Bezoek is toegestaan, mits hierover vooraf overleg is geweest. We willen voorkomen, dat er teveel bezoek tegelijkertijd op de camping komt. 

* De toiletgebouwen zijn weer open voor algemeen gebruik. Om ervoor te zorgen, dat er binnen het toiletgebouw anderhalve meter afstand kan worden gehouden tot elkaar, hebben we ervoor gezorgd, dat er maar een maximum aantal personen tegelijkertijd naar binnen kan gaan. Ook in het toiletgebouw hebben we geregeld, dat er voldoende ruimte is tussen de gebruikers onderling. Om dit te waarborgen zijn om en om deuren afgesloten. Daardoor zijn er minder douches en wc's beschikbaar zijn, maar met ons nieuwe toiletgebouw erbij, moet dat geen probleem zijn. 

* U wordt dringend verzocht om zoveel mogelijk van het toilet in uw eigen kampeermiddel gebruik te maken, mits u dit heeft uiteraard. 

* De stort voor het chemisch toilet mag gebruikt worden.

* Er zijn meerdere koudwatertappunten op ons terrein. 

* De afwasplaats aan de buitenzijde van ons toiletgebouw is deels geopend. Alleen de rechter spoelbak is in gebruik om ervoor te zorgen, dat er anderhalve meter afstand tot de deur van ons toiletgebouw gehouden kan worden. U wordt verzocht deze afwasplaats alleen te gebruiken om warm water te tappen, waarmee u bij uw kampeermiddel de afwas kunt doen. De afwasplaats in het toiletgebouw is niet in gebuik.

* U wordt dus dringend verzocht om bij uw kampeermiddel de afwas te doen. 

* De recreatieruimte, de speelschuur en de fietsenschuur zijn weer open. Ook hierbinnen geldt de anderhalve meter afstand regel.

* Betalen bij vertrek kan alleen via pin of overboeking. Wij hebben een mobiel pinapparaat, waarmee u contactloos kunt betalen.

Naast de door ons opgelegde regels, gelden op onze camping uiteraard ook de algemene regels:

De algemeen geldende adviezen op dit moment zijn:

* Schud geen handen.

* Was regelmatig en goed je handen.

* Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

* Gebruik papieren zakdoekjes.

* Houdt anderhalve meter afstand tot elkaar.

* Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.

Het is en blijft uw beslissing om wel of niet te komen. Wanneer u besluit om wel te komen, dan verwachten wij van u, dat u zich ook aan bovenstaande adviezen en regels houdt. Gebruik uw gezonde verstand, houdt rekening met elkaar en zorg goed voor elkaar en voor uzelf. Wij wensen u ondanks alles een aangenaam verblijf.