Op onze camping houden wij ons aan de ons opgelegde coronaregels. Wij verwachten dit ook van onze gasten. 

Wat betekent dit voor u als kampeerder?

* Wanneer u naar onze camping komt, bent u klachtenvrij. Op het moment dat u klachten heeft van verkoudheid, hoesten, kriebelende keel, verhoging etc. dan blijft u thuis!

* Verblijft u op onze camping en krijgt u een van bovenstaande klachten, dan dient u te vertrekken!

* Op de camping houden we anderhalve meter afstand tot de andere gasten of de eigenaren.

* Ga niet in groepen bij elkaar zitten, hoe gezellig dat ook is.

* Bezoek is inmiddels weer welkom op onze camping. Houd er wel rekening mee, dat dit een extra belasting op onze toiletgebouwen geeft, die toch al beperkter beschikbaar zijn.

* Om bij een eventuele corona uitbraak op de camping te achterhalen wie hier geweest is en wie wij dus moeten waarschuwen, dient het bezoek zich te registreren. Hiervoor zijn er speciale formulieren verkrijgbaar op ons kantoor.

* De toiletgebouwen zijn open voor algemeen gebruik. Om ervoor te zorgen, dat er binnen het toiletgebouw anderhalve meter afstand kan worden gehouden tot elkaar, hebben we ervoor gezorgd, dat er maar een maximum aantal personen tegelijkertijd naar binnen kan gaan. Ook in het toiletgebouw hebben we geregeld, dat er voldoende ruimte is tussen de gebruikers onderling. De afwasplaats binnen is bijvoorbeeld gesloten.

* U wordt dringend verzocht om zoveel mogelijk van het toilet in uw eigen kampeermiddel gebruik te maken, mits u dit heeft uiteraard. 

* De stort voor het chemisch toilet mag gebruikt worden.

* Er zijn meerdere koudwatertappunten op ons terrein. 

* De afwasplaats aan de buitenzijde van ons toiletgebouw is deels geopend. Alleen de rechter spoelbak is in gebruik om ervoor te zorgen, dat er anderhalve meter afstand tot de deur van ons toiletgebouw gehouden kan worden. U wordt verzocht deze afwasplaats alleen te gebruiken om warm water te tappen, waarmee u bij uw kampeermiddel de afwas kunt doen. De afwasplaats in het toiletgebouw is niet in gebruik.

* U wordt dus dringend verzocht om bij uw kampeermiddel de afwas te doen. 

* De recreatieruimte, de speelschuur en de fietsenschuur zijn open. Ook hierbinnen geldt de anderhalve meter afstand regel.

* Betalen bij vertrek het liefst via pin of overboeking. Wij hebben een mobiel pinapparaat, waarmee u contactloos kunt betalen.

Naast de door ons opgelegde regels, gelden op onze camping uiteraard ook de algemene regels:

De algemeen geldende adviezen op dit moment zijn:

* Schud geen handen.

* Was regelmatig en goed je handen.

* Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

* Gebruik papieren zakdoekjes.

* Houdt anderhalve meter afstand tot elkaar.

* Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.

Het is en blijft uw beslissing om wel of niet te komen. Wanneer u besluit om wel te komen, dan verwachten wij van u, dat u zich ook aan bovenstaande adviezen en regels houdt. Gebruik uw gezonde verstand, houdt rekening met elkaar en zorg goed voor elkaar en voor uzelf. Wij wensen u ondanks alles een aangenaam verblijf.