Naast onze blokhut, centraal op ons kampeerterrein, hebben wij een privé sanitair unit geplaatst. Dit sanitair bevindt zich in een "holle boomstam" en is aangesloten op het riool, de waterleiding en elektra. Voor het warme water heeft deze unit een boiler van 65 liter. De unit is dus niet verplaatsbaar.

We hebben gekozen voor deze vaste plek, omdat de boombadkamer nu bij elke willekeurige plaats op de camping gehuurd kan worden. Het is zelfs mogelijk deze badkamer te huren bij de studio of de blokhut, wanneer men dat zou willen.

Voor deze badkamer betaal je dit jaar een introductieprijs van 10 euro per nacht. Daarbovenop komen schoonmaakkosten van 10 euro. Deze schoonmaakkosten komen te vervallen, wanneer de boombadkamer voor 7 nachten of meer gehuurd wordt. Verder vragen wij een borg van 20 euro. Deze ontvangt u retour als de badkamer schoon en schadevrij weer wordt opgeleverd en de sleutel is teruggegeven. 

U kunt deze boombadkamer uiteraard alleen maar huren als hij beschikbaar is. Neem vooraf telefonisch contact met ons op om de beschikbaarheid te checken.

20210605 121850   20210605 121836   

20210605 121819   20210605 121812

Op onze camping houden wij ons aan de ons opgelegde coronaregels. Wij verwachten dit ook van onze gasten. 

Wat betekent dit voor u als kampeerder?

* Wanneer u naar onze camping komt, bent u klachtenvrij. Op het moment dat u klachten heeft van verkoudheid, hoesten, kriebelende keel, verhoging etc. dan blijft u thuis!

* Verblijft u op onze camping en krijgt u een van bovenstaande klachten, dan dient u te vertrekken!

* Op de camping houden we anderhalve meter afstand tot de andere gasten of de eigenaren.

* Ga niet in groepen bij elkaar zitten, hoe gezellig dat ook is.

* Bezoek is inmiddels weer welkom op onze camping. Houd er wel rekening mee, dat dit een extra belasting op onze toiletgebouwen geeft, die toch al beperkter beschikbaar zijn.

* Om bij een eventuele corona uitbraak op de camping te achterhalen wie hier geweest is en wie wij dus moeten waarschuwen, dient het bezoek zich te registreren. Hiervoor zijn er speciale formulieren verkrijgbaar op ons kantoor.

* De toiletgebouwen zijn open voor algemeen gebruik. Om ervoor te zorgen, dat er binnen het toiletgebouw anderhalve meter afstand kan worden gehouden tot elkaar, hebben we ervoor gezorgd, dat er maar een maximum aantal personen tegelijkertijd naar binnen kan gaan. Ook in het toiletgebouw hebben we geregeld, dat er voldoende ruimte is tussen de gebruikers onderling. De afwasplaats binnen is bijvoorbeeld gesloten.

* U wordt dringend verzocht om zoveel mogelijk van het toilet in uw eigen kampeermiddel gebruik te maken, mits u dit heeft uiteraard. 

* De stort voor het chemisch toilet mag gebruikt worden.

* Er zijn meerdere koudwatertappunten op ons terrein. 

* De afwasplaats aan de buitenzijde van ons toiletgebouw is deels geopend. Alleen de rechter spoelbak is in gebruik om ervoor te zorgen, dat er anderhalve meter afstand tot de deur van ons toiletgebouw gehouden kan worden. U wordt verzocht deze afwasplaats alleen te gebruiken om warm water te tappen, waarmee u bij uw kampeermiddel de afwas kunt doen. De afwasplaats in het toiletgebouw is niet in gebruik.

* U wordt dus dringend verzocht om bij uw kampeermiddel de afwas te doen. 

* De recreatieruimte, de speelschuur en de fietsenschuur zijn open. Ook hierbinnen geldt de anderhalve meter afstand regel.

* Betalen bij vertrek het liefst via pin of overboeking. Wij hebben een mobiel pinapparaat, waarmee u contactloos kunt betalen.

Naast de door ons opgelegde regels, gelden op onze camping uiteraard ook de algemene regels:

De algemeen geldende adviezen op dit moment zijn:

* Schud geen handen.

* Was regelmatig en goed je handen.

* Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

* Gebruik papieren zakdoekjes.

* Houdt anderhalve meter afstand tot elkaar.

* Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.

Het is en blijft uw beslissing om wel of niet te komen. Wanneer u besluit om wel te komen, dan verwachten wij van u, dat u zich ook aan bovenstaande adviezen en regels houdt. Gebruik uw gezonde verstand, houdt rekening met elkaar en zorg goed voor elkaar en voor uzelf. Wij wensen u ondanks alles een aangenaam verblijf. 

Inmiddels is onderstaand bericht al weer min of meer achterhaald. Op dit moment is het niet toegestaan om in Noord-Brabant recreatief te overnachten. Met andere woorden, onze camping blijft verplicht gesloten tot en met 20 mei. Wij hebben geen idee hoe lang dit allemaal gaat duren en wat de ons opgelegde regels worden, voor na deze verplichte sluiting. Net als onze gasten kunnen ook wij niet anders dan afwachten. Houdt vol en blijf bovenal gezond!

Helaas hebben wij na lang wikken en wegen de moeilijke beslissing genomen om de camping tot 1 mei gesloten te houden. Graag hadden wij onze gasten de mogelijkheid geboden om er in deze zware en moeilijke tijd even tussenuit te gaan, maar de opgelegde maatregelen maken het voor ons ondoenlijk om gasten te ontvangen.

Deze week kregen wij te horen, dat de camping wel open mag gaan, maar dat er niet meer dan twee personen tegelijkertijd in de toiletruimte aanwezig mogen zijn. Wij als eigenaren zijn ervoor verantwoordelijk, dat onze gasten deze regel naleven. Eigenlijk komt het erop neer, dat er van ons verwacht wordt, dat er permanent iemand bij de deur van de toiletruimte staat om controle uit te oefenen. Dat is voor ons niet haalbaar. En hoewel ik ervan overtuigd ben, dat onze gasten er alles aan zullen doen om te voorkomen, dat er niet meer dan twee personen binnen zijn, durf ik het risico niet te nemen. De boete, die mij opgelegd kan worden is schrikbarend hoog.

Houd onze website en/of facebookpagina in de gaten voor het verdere verloop van deze crisis. wij hopen jullie allen in goede gezondheid op een later tijdstip alsnog op onze camping te begroeten.

.

Na een aantal weken van onzekerheid hebben we toestemming gekregen om onze camping open te stellen voor gasten. Dit mag echter alleen onder strikte voorwaarden.

Wat betekent dit voor u als kampeerder?

* Wanneer u naar onze camping komt, bent u klachtenvrij. Op het moment dat u klachten heeft van verkoudheid, hoesten, kriebelende keel, verhoging etc. dan blijft u thuis!

* Verblijft u op onze camping en krijgt u een van bovenstaande klachten, dan dient u te vertrekken!

* De toiletruimte, het nieuwe toiletgebouw, de recreatieruimte, de fietsenstalling en de speelschuur blijven dicht en op slot. 

* Gasten zijn alleen welkom met een caravan of camper, waarin zich een toilet en wasruimte bevindt.

* Caravans en campers mogen alleen bezet worden door gezinsleden, die thuis ook een huishouden vormen.

* De recreatieruimte, de speelschuur en de fietsenschuur zijn weer open. Ook hierbinnen geldt de anderhalve meter afstand regel.

* Op de camping houden we anderhalve meter afstand tot de andere gasten of de eigenaren.

* Ga niet in groepen bij elkaar zitten, hoe gezellig dat ook is.

* Bezoek is op dit moment niet toegestaan op onze camping.

* De stort voor het chemisch toilet mag gebruikt worden.

* Er zijn meerdere koudwatertappunten op ons terrein. Let op: ook het warm watertappunt aan de buitenzijde van ons toiletgebouw mag niet gebruikt worden en is dus afgesloten

* U wordt verzocht om bij uw kampeermiddel water te verwarmen en de afwas te doen. 

* Er zullen geen evenementen door ons georganiseerd worden, zoals een gezamelijke BBQ of sjoelavond.

* Betalen bij vertrek kan alleen via pin of overboeking. Wij hebben een mobiel pinapparaat, waarmee u contactloos kunt betalen.

 

Naast de door ons opgelegde regels, gelden op onze camping uiteraard ook de algemene regels:

De algemeen geldende adviezen op dit moment zijn:

* Schud geen handen.

* Was regelmatig en goed je handen.

* Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

* Gebruik papieren zakdoekjes.

* Houdt anderhalve meter afstand tot elkaar.

* Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.

 

Het is en blijft uw beslissing om wel of niet te komen. Wanneer u besluit om wel te komen, dan verwachten wij van u, dat u zich ook aan bovenstaande adviezen en regels houdt. Gebruik uw gezonde verstand, houdt rekening met elkaar en zorg goed voor elkaar en voor uzelf.

Het coronavirus heeft toegeslagen in Nederland. In duidelijke bewoording heeft minister-president Rutte uitleg gegeven over het coronavirus en over het beleid dat gevolgd gaat worden.

Feit is dat het coronavirus er is en dat we er voorlopig niet vanaf zijn.

Op dit moment is het echter in Nederland nog altijd mogelijk om te gaan kamperen op een camping of iets te huren. Zodra dat gaat veranderen zullen wij u direct via deze pagina op de hoogte stellen.

Vooralsnog gaan wij op 6 april gewoon open voor de gasten die reeds bij ons hebben gereserveerd. Wij nemen op dit moment geen nieuwe boekingen aan met een aankomstdatum tot 1 juni.

Komt u binnenkort kamperen op onze camping, houdt dan in ieder geval alle adviezen goed in acht.

Allereerst gebruik uw gezond verstand. Op het moment dat u klachten heeft als hoesten, niezen, kriebelende keel, verhoging, etc. blijf dan thuis.

De algemeen geldende adviezen op dit moment zijn:
• Schud geen handen.
• Was regelmatig en goed je handen.
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
• Gebruik papieren zakdoekjes.
• Houdt anderhalve meter afstand tot elkaar.
• Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.

Daarnaast is het verstandig om de volgende zaken ook in acht te nemen als u op de camping bent:
• Uiteraard zullen wij ervoor zorgen, dat er voldoende zeep, handgel en papieren handdoekjes aanwezig zijn. Neem eventueel zelf eigen zeep, handgel, desinfecterende doekjes, etc. mee naar de camping. Zo hoeft u dat niet te delen met anderen en gebruikt u uw eigen spullen, waarbij de kans beperkt is dat u spullen pakt waar zojuist ook iemand anders aan heeft gezeten.
• Wij zullen ervoor zorgen, dat het toiletgebouw goed wordt schoongemaakt. Hierbij zullen wij extra aandacht besteden aan deurklinken, spoelknoppen en knoppen van kranen. Let zelf ook extra op de hygiene in het toiletgebouw. Laat alles schoon en droog achter en vergeet geen shampooflessen en dergelijke. Zo voorkomt u, dat een ander deze ter hand moet nemen om hem te verplaatsen.
• Maak schoon met een desinfecterend middel. In elk toilet en bij de wastafels staat een spuitfles dettol.
• Houdt voldoende afstand met de andere gasten.
• Ga niet in groepen bij elkaar zitten, hoe gezellig dat ook is. Gebruik de recreatieruimte gerust voor het lezen van de krant of om een mooie fietsroute uit te stippelen, maar gebruik deze ruimte niet om gezellig bij elkaar te zitten. Houdt ook hier de geadviseerde anderhalve meter afstand van uw medekampeerders.

Wat betekent dit voor u als kampeerder?

  • Er zal in de toiletruimte maar één douche, één WC, één urinoir, één afsluitbare wasruimte en één wastafel beschikbaar zijn. Dit om de noodzakelijke anderhalve meter afstand te garanderen.
  • Beschikt uw kampeermiddel over een eigen toilet, dan wordt u verzocht daar zoveel mogelijk gebruik van te maken. Dat scheelt weer toiletbezoeken in de toiletruimte.
  • Desinfecteer eerst uw handen voordat u de toiletruimte betreedt. Desinfectiemiddel staat op de buitenafwasplaats.
  • Afwassen binnen in de toiletruimte is niet toegestaan. U wordt verzocht dit buiten te doen, uiteraard maar één afwasser per keer, of bij uw eigen kampeermiddel. U kunt hiervoor warm water halen bij de buitenafwasplaats.
  • In de recreatieruimte mogen niet meer dan drie personen tegelijkertijd aanwezig zijn. Let ook hier op de anderhalve meter afstand.
  • De speelschuur blijft geopend, echter ook hier zijn niet meer dan drie volwassenen tegelijkertijd toegestaan. En ook hier geldt voor de volwassenen, houdt anderhalve meter afstand tot elkaar.
  • Houdt afstand bij het ophalen of wegzetten van uw fiets in de fietsenschuur. Zorg dat er niet meer dan één persoon tegelijkertijd in de fietsenschuur aanwezig is.

Het is en blijft uw beslissing om wel of niet te komen. Wanneer u besluit om wel te komen, dan verwachten wij van u, dat u zich ook aan bovenstaande adviezen houdt. Wanneer u besluit om niet te komen, dan kunnen wij u aanbieden om uw verblijf te verplaatsen naar een later tijdstip tijdens dit kampeerseizoen. 

Wij houden de berichtgeving omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en mochten er aanvullende maatregelen komen vanuit de overheid, die voor onze gasten van belang zijn, dan passen wij onze regels en adviezen hierop aan.