Van 20 tot 22 september nodigen wij honden uit om samen met hun baasje(s) te komen kamperen. De prijs voor dit weekend bedraagt 30 euro voor 1 baasje met maximaal twee honden. Voor ieder volgend baasje van 12 jaar of ouder betaalt u 25 euro. Kinderen van 2 tot 12 jaar betalen 10,50 euro en voor kinderen onder de 2 jaar betaalt u 2,50 euro.

Het programma voor dit weekend ziet er als volgt uit:

Vrijdagavond kampvuur (bij droog weer)

Zaterdagmorgen verzorgen wij een agility training of een training speuren met de hond. 's Middags gaan we wandelen met alle deelnemers.

Het is ook mogelijk om je aan te melden voor de Woefkamp, welke gehouden wordt van 12.00 - 18.00 uur bij Zwembad de Diepsteeckel in Someren. Aanmelden voor de Woefkamp kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname kost 25 euro per hond. Deze Woefkamp is een leuke sport en spelmiddag voor de hond en zijn/haas baasje. Bij de prijs inbegrepen zit  een frietje, snacks en twee drankjes aan het eind van de middag voor het baasje en de entree voor de hondenplons van zondag. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat de Woefkamp niet door!

Zondagmorgen/middag zwemmen met de hond in het zwembad van Someren. 

Heeft u een hond of meerdere honden, die graag komen kamperen, reserveer dan een plaatsje op onze camping.