Van vrijdag 29 juni tot zondag 1 juli organiseren wij een happen, stappen en trappen weekend.Houdt u van fietsen in combinatie met wandelen en lekker eten, dan is dit weekend beslist iets voor u.

Wij ontvangen u graag op vrijdag 29 juni.

Op zaterdag gaat u met een culinaire tocht op zoek naar Mythen en legenden op de Strabrechtse heide. Deze tocht begint met koffie/thee en gebak bij Heidecaf√© in Heeze. Hierna volgt een wandeling (Stappen) op eigen gelegenheid, waarbij u de keus heeft tussen een wandeling van 3 of 5 km. Aansluitend fietst (Trappen) u naar de Hoijse Hoeve in Someren waar een heerlijke lunch voor u klaarstaat. Na de lunch fietst u naar Hotel 't Anker & Gasterij Mierlo in Mierlo voor een proeverij van streekproducten (Happen). De laatste tussenstop is Rondje Plaetse met diverse bezienswaardigheden, die u op eigen gelegenheid kunt bezichtigen. De fietstocht sluit u af met een drankje bij eerdergenoemd Heidecaf√© in Heeze. De fietstocht beslaat in totaal zo'n 35 km. 

Zondagmorgen sluiten we het weekend af met een gezamenlijk koffieuurtje

U betaalt voor dit speciale weekend een bedrag van 50,00 euro per persoon. We gaan er vanuit, dat u uw eigen fiets(en) meeneemt. 

LET OP: Reserveren kan tot 14 juni!