Komt u met uw gezin de hele herfstvakantie (van 12-19 oktober of van 19-26 oktober) bij ons kamperen, dan ontvangt u niet alleen een leuke korting maar ook een gratis 6-badenkaart voor het overdekte zwembad in Weert. Mocht het dan een dag wat minder weer zijn, kunt u heerlijk gaan zwemmen. Vink bij uw reservering aan, dat u het "Herfstarrangement inclusief 6-badenkaart" wilt reserveren, en wij zorgen ervoor, dat de 6-badenkaart voor u klaarligt bij aankomst op onze camping. 

Komt u van 12 - 19 oktober, dan kunt u ook kiezen voor ons "Herfstarrangement inclusief Pompendagen". De keuze is aan u. 

Komt u de hele herfstvakantie, van 12 tot 19 oktober, bij ons op de camping doorbrengen, dan ontvangt u niet alleen een leuke korting, maar ook een gratis familiedagkaart voor de Pompoendagen in Museum Klok en Peel in Asten. Mocht het dan een dag wat minder weer zijn, dan hebben wij al een leuke indoor dagbesteding voor jullie geregeld. Komt u zonder kinderen, dan krijgt u van ons een gratis entreekaart voor de Pompoendagen. Vink bij de reservering aan dat u het "Herfstarrangement inclusief Pompoendagen" wilt reserveren en wij zorgen ervoor dat uw entreebewijs voor een van de Pompoendagen bij aankomst voor u klaarligt.

Gaan jullie liever een dagje zwemmen met het gezin, kies dan voor ons "Herfstarrangement inclusief 6-baden kaart" voor zwembad De IJzeren Man in Weert.

Op zondag 29 maart openen wij, net als vorig jaar, onze campingpoort voor iedereen die eens wil komen kijken op onze camping, zonder direct een of meerdere nachten te moeten komen kamperen. Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom.

Misschien woont u in de buurt en heeft u altijd al eens willen zien, wat er allemaal verandert is, sinds wij de camping hebben overgenomen.

Misschien overweegt u uw vakantie op onze camping door te brengen, maar wilt u graag vooraf komen kijken.

Of misschien bent u op zoek naar een geschikte huuraccommodatie en bent u benieuwd naar onze blokhut, onze studio of een van onze huurcaravans.

We geven u graag een rondleiding over het terrein en langs onze huuraccommodaties.Terwijl de kinderen zich vermaken op het speeltoestel of in de speelschuur, kunt u indien gewenst de nodige informatie van ons krijgen en de sfeer proeven op onze camping.

Uiteraard staat de koffie/thee voor u klaar.

Van vrijdag 8 tot zondag 10 mei organiseren wij een Bier en BBQ weekend, voor de echte liefhebbers.

In navolging van vorig jaar, maar dit keer wel in het voorjaar, organiseren wij weer een Bier en BBQ weekend.

  8 mei: Aankomst 15:00 uur, vrije invulling en 's avonds kampvuur met kennismaking.
  9 mei: Bierproeverij met aansluitend een BBQ (excl. drankjes) op de camping.
10 mei: Vrije invulling tot vertrek 12:00 uur.

Kosten van dit weekend € 35,- per volwassene. De bierproverij zit niet bij deze prijs inbegrepen. Deze wordt apart in rekening gebracht. De kosten hiervan zijn nog niet bekend. Deze zijn afhankelijk van welke bierbrouwerij we gaan bezoeken en met hoeveel personen we zullen zijn. 

Het kampeerseizoen sluiten we traditiegetrouw af met een Halloweenweekend, dit jaar van vrijdag 30 oktober tot zondag 1 november. Speciaal voor alle heksen, tovenaars, zombies en andere griezels die van kamperen houden. 

Het programma ziet er (voor zover nu bekend) als volgt uit:

Vrijdag: aankomst op de camping en opbouwen en installeren van alle kampeermiddelen. 

Zaterdag: met elkaar het kampeerterrein en de kampeermiddelen aankleden in Halloween stijl. Ook kunnen er pompoenen worden uitgehold. 's Middags is er een activiteit voor de kinderen. Om 19.30 uur start de spokengeluidentocht over de camping. Aansluitend gaan de kinderen langs de caravan en camperdeuren voor "Trick or Treat"  Hierna begint  kampvuur met een spookverhaal. Als de kinderen naar bed zijn is er voor de volwassenen aansluitend ook een Halloweenfeestje rond het kampvuur, met een hapje en een drankje, waar we gezamenlijk de dag mee afsluiten. 

Zondag: gezamenlijke afsluiting van het weekend (en het kampeerseizoen) met koffie en iets lekkers.

Voel je vrij om zelf ook materialen mee te nemen om het terrein en jullie tent of caravan aan te kleden in Halloween stijl. En vergeet niet om passende feestkleding mee te nemen voor het Halloweenfeest. Voor de jonste kinderen (4-9 jaar) zijn er enkele heksenkostuums beschikbaar om zich te verkleden.