Tijdens het pinksterweekend, van vrijdag 7 juni 15.00 uur tot maandag 10 juni 17.00 uur, kunt u bij ons voor 65,00 euro het Pinksterarrangement boeken. Hierbij inbegrepen zijn de overnachtingskosten voor twee volwassenen met een eigen kampeermiddel, een kampeerplaats, 6 ampère stroom, water en wifi. Voor iedere extra volwassene betaalt u 30,00 euro. Voor kinderen van 2 tot 12 jaar betaalt u 15 euro en voor kinderen tot 2 jaar betaalt u 5 euro. Het Pinksterarrangement is een verplicht arrangement, waarvoor u een vast bedrag betaald. Wilt u wel komen, maar kunt u niet de gehele periode, neem dan telefonisch contact met ons op. Dan kijken we of we iets voor u kunnen betekenen. 

Het programma ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit: 

Op zaterdagavond kunt u voor 7,50 euro per volwassene en voor 5,00 euro per kind zoveel frites en snacks eten bij de door ons gehuurde frietkraam. 

Op zondagmiddag kunt u deelnemen aan een huifkartocht door de omgeving. Deze tocht is bij de prijs van het arrangement inbegrepen.

Op zondagavond is er (bij goed weer) kampvuur voor iedereen die dat leuk vindt.

Op maandagmorgen is er om 10.00 uur voor iedereen koffie met iets lekkers tijdens het koffie-uurtje.

Het Pinksterarrangement kunt u boeken vanaf 01-01-2019!

SVP bij de reservering opgeven of en met hoeveel personen u mee wilt eten op zaterdagavond. Dit in verband met het tijdig reserveren van de frietkraam.