Voor het gebruik van de studio berekenen wij met ingang van het seizoen 2018 een vast bedrag. De studio is te huur voor 60,00 euro per nacht, bij een bezetting met 3 of 4 personen. Komt u alleen of met 2 personen, dan betaalt u 45,00 euro. Wilt u met 5 of 6 personen gebruik maken van de studio, dan betaalt u 75,00 euro per nacht. De borg voor de studio bedraagt 50,00 euro. Bij schoon en schadevrij opleveren van de studio krijgt u deze teruggestort op uw bank-/girorekening.

De studio bestaat uit een grote ruimte van ruim 38,5 m2 en biedt onderdak aan 2-6 personen. Er staat hier een tweepersoonsbed (1.40 x 2.00), twee (slaap)banken (uitgetrokken 1.40 x 2.00 en 1.20 x 1.90), een salontafel, een TV meubel met radio en TV, een eettafel met acht stoelen en een keuken met koelkast, vriezer en 2-pits elektrische kookplaat. Verder beschikt de studio over een eigen toilet. U kunt gebruik maken van de douches in het toiletgebouw. De studio heeft naast een radiator ook vloerverwarming. 

Voor een bedrag van 7,50 euro kunt u dekbedovertrekken en onderlakens huren. U kunt uiteraard ook uw eigen onderlaken en dekbedovertrek meenemen. In de studio liggen twee eenpersoons dekbedden met kussen, een lix jumaeux dekbed (2.40 x 2.00) met kussens, een tweepersoons dekbed (2.00 x 2.00) met kussens en een reserve tweepersoons dekbed (2.00 x 2.00) met kussens.
In de keuken vindt u een waterkoker, Senseo, koffiezetapparaat, keukengerei, serviesgoed, glazen en bestek.

Voor de eerste behoefte zijn er enkele koffiepads, theezakjes, suiker en melk aanwezig.
Keukenlinnen is aanwezig.

NB In de studio is roken niet toegestaan. Rookverbod.jpg   Honden zijn in de studio niet welkom. Afbeeldingsresultaat voor verboden voor honden

Studio 2  Studio 4  

                                                            Studio 1

Het is ook mogelijk om deze ruimte te huren als groepsruimte voor bijvoorbeeld een familieweekend. U kunt hier gezellig met alle deelnemers bij elkaar zitten voor een hapje en/of drankje. U heeft dan de beschikking over een eigen keukenblok met koelkast. 

Ge├»nteresseerd? Maak dan hier uw Reservering.

Zoekt u iets eenvoudigers voor een of meerdere overnachtingen, dan is onze Trekkershut misschien iets voor u.