trekkershut1

Voor het gebruik van de trekkershut berekenen wij met ingang van het nieuwe seizoen een vast bedrag. De trekkershut is te huur voor 45,00 euro per nacht, bij een bezetting met 3 of 4 personen. Komt u alleen of met 2 personen,dan betaalt u 35,00 euro, Maakt u met 5 of 6 personen gebruik van onze trekkershut, dan betaalt u 55,00 euro per nacht. De borg voor de trekkershut bedraagt 25,00 euro. Bij schoon opleveren van de trekkershut krijgt u deze teruggestort op uw giro-/bankrekening. 

De trekkershut biedt onderdak aan 2-6 personen (maximaal 4 volwassenen). Er staat een tweepersoonsbed met twee eenpersoons matrassen en een slaapbank. Op het zoldertje liggen twee matrassen op de grond. Dit is een prima slaapplek voor twee kinderen. Voor een bedrag van 7,50 euro kunt u dekbedden met overtrekken huren. Voor 5,00 euro huurt u bij ons een slaapzak. (Wel graag zelf een lakenzak meenemen.) Wij hebben twee slaapzakken met kussens, twee eenpersoons dekbedden met overtrek, onderlaken en kussen en een tweepersoons dekbed met overtrek, onderlaken en kussens, U kunt uiteraard ook uw eigen beddengoed meenemen. 

In de trekkershut staan, naast de eerder genoemde slaapbank, een salontafel en een eettafel met vier stoelen. In de minikeuken, met koud stromend water en een 1-pits elektrisch kookplaatje, vindt u een waterkoker, pannen, keukengerei, bestek en serviesgoed. De afwas kan worden gedaan in ons toiletgebouw. Om de trekkershut bij koud weer te verwarmen is er een elektrisch kacheltje aanwezig. In de recreatieruimte staan een koelkast, vriezer en magnetron voor algemeen gebruik. U kunt hier als huurder van de trekkershut ook gebruik van maken. 

Naast de trekkershut ligt een terras voorzien van een tuintafel met vier stoelen en een parasol.

NB In de trekkershut is roken niet toegestaan. Rookverbod.jpg

Trekkershut nieuw1    Trekkershut nieuw2

Ge├»nteresseerd? Maak dan hier uw Reservering.

Zoekt u een ruimer onderkomen voor zes personen of gaat u liever iets luxer op vakantie? Misschien is de Studio dan iets voor u.