Vóór 1 april een kampeerplek reserveren op Minicamping Heksenheuvel loont!!

Voor verschillende arrangementen hanteren wij een vroegboekkorting. Ook het reserveren van een kampeerplek voor de zomervakantie kan vóór 1 april met vroegboekkorting.

Boekt u bijvoobeeld ons Paasarrangement vóór 1 februari, dan ontvangt u 10% korting. Boekt u dit arrangement na 1 februari, maar vóór 1 maart, dan ontvangt u 5% korting. Ook het Hemlaart- Pinkster- en HePi-arrangement zijn vanaf nu met korting te boeken. Wilt u in de zomervakantieweken een plaats bij ons reserveren, dan kunt u zelfs tot 1 mei gbruik maken van onze vroegboekkorting ( van 10%).

vroegboekkorting

 

Nog geen plannen voor de Herfstvakantie?

Naast de camping hebben wij ook een caravanstalling. Hier hebben we plaats voor zo'n 20 caravans.

SUPERSTUNT...., MAAR OPGELET VOL=VOL!

Het kampeerseizoen van 2017 sluiten wij af met een Halloweenweekend. Van 27-29 oktober is iedereen van harte welkom om bij ons Halloween te beleven. Aankomst vrijdag vanaf 14.00 uur. Vertrek zondag uiterlijk 17.00 uur.

Prijs: 2,50 per persoon. (Inclusief kampeerplaats en 2 overnachtingen. Tegen meerprijs is er een studio of trekkershut beschikbaar.) 

Van 15-17 september nodigen wij honden uit om samen met hun baasje(s) te komen kamperen. Aankomst vrijdag vanaf 14.00 uur. Vertrek zondag uiterlijk 17.00 uur. De prijs voor dit weekend bedraagt 30 euro, voor 1 baasje met maximaal 3 honden. Elk volgende baasje van 12 jaar of ouder betaalt 19 euro en baasjes tot 12 jaar betalen 10 euro. 

Op vrijdagmiddag 11 augustus zijn wij van plan om een huifkartocht te organiseren.

Op zaterdag 2 september houdt Badmintonclub Someren een Campingtoernooi op minicamping Heksenheuvel.

Gisteravond hebben vele gasten genoten van een frietje met snack naar keuze. Onbeperkt friet eten, wie wil dat nou niet? De kinderen, maar ook hun ouders, hebben genoten.

Op Hemelvaartsdag gaan we met de gasten, die zich daarvoor opgegeven hebben, dauwtrappen.

Aankomende woensdag 26 april wordt de uitzending van Nederland Verhuist, waarin onze verhuizing van Soest(erberg) naar Someren-Heide in beeld wordt gebracht, herhaald.

Ons allereerste weekend zit erop. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd openingsweekend.

Aanstaande vrijdag, 14 april, is de officiële opening van onze minicamping. We hopen daar samen met onze gasten en enkele genodigden een gezellig feestje van te maken. 

Met behulp van zijn favoriete werktuig verwijdert Bert de oude vloer in de speelschuur.

De werkzaamheden voor de realisatie van de speelschuur zijn in volle gang.