ACSI Award 2022

Minicamping Heksenheuvel, Limburglaan 25, Someren, 06-21594262

Onze camping is geopend tot zondag 27 oktober.

IMG 20190609 105924 2

Tussen de landerijen, in de droogste streek van Nederland, net buiten Someren-Heide (tussen fietsknooppunten 62 en 63), vlakbij de LF7 route en het Pelgrimspad, ligt onze gezellige, gemoedelijke, comfortabele, kindvriendelijke en autovrije Minicamping Heksenheuvel. Onze camping telt 19 kampeerplaatsen welke allen voorzien zijn van 6 ampère stroomaansluiting. Verdeeld over het kampeerterrein zijn er verschillende watertappunten. Overal op de camping is er draadloos internet. Voor de slagboom, op ons eigen terrein, is de parkeerplaats, waar u uw auto kunt parkeren. Komt u met twee auto's, dan wordt u verzocht een van de twee aan de straat te parkeren. 

De toiletruimte is genderneutraal (mannen en vrouwen niet gescheiden), voorzien van drie wastafels, een afsluitbare wasruimte, twee douches, twee toiletten en een waterloos urinoir. De douches werken met een tijdschakelaar. Buiten de toiletruimte is een afwasplaats, net als in de nieuwe schuur waar twee extra afwasplaatsen gerealiseerd zijn. Bij de afwasplaatsen in de grote schuur vindt u ook een kookteostel, speciaal voor onze trekkers, een waterkoker en een magnetron.

Achter het trekkersveld hebben we een nieuwe schuur gebouwd, waarin een tweede toiletgebouw is gerealiseerd. Dit toiletgebouw heeft twee compartimenten. Het linker compartiment bevat twee douches, twee toiletten en drie wasbakken en is net als de eerder genoemde toiletruimte genderneutraal. Het rechter compartiment is ingericht als familiebadkamer met een kindertoilet, een toilet voor volwassenen, twee douches, twee wasbakken, een babybadje en een commode. Deze familiebadkamer is bedoeld voor gezinnen, waarvan de jongste telg niet ouder is dan 5 jaar. Wilt u een kijkje nemen in onze familiebadkamer? Klik dan hier.

In de open kapschuur bevinden zich naast twee extra afwasplaatsen ook een magnetron, een waterkoker, een kooktoestel, een vriezer en een koelkast. Alles voor algemeen gebruik.

 

Toiletruimte1 2    Toiletruimte1 3    Toiletruimte1 4    Wasruimte

Naast de toiletruimte vindt u de recreatiezaal. Hier staat een waterkoker en een senseo apparaat (zelf pads meenemen). Tevens is er een TV voor algemeen gebruik. In de recreatieruimte liggen verschillende wandel- en fietsroutes en is er informatie te vinden over bezienswaardigheden en restaurants in de omgeving.

Buiten, onder het afdak naast de stortplaats voor het chemisch toilet staan een wasmachine en een droger, die tegen betaling gebruikt kunnen worden. 

Naast de kampeerplaatsen heeft onze camping ook een Tentenveld voor kleine tentjes. Wandelaars en fietsers zijn bij ons van harte welkom. In de overdekte ruimte in de nieuwe schuur staan picknicktafels voor algemeen gebruik. Ook is hier gelegenheid om overdekt te koken. 

Op het plein achter het tentenveld staat ook een picknicktafel. Fietsen kunnen gestald worden in onze overdekte, afgesloten fietsenstalling.

Voor de kinderen staat er midden op het campingterrein een groot speeltoestel met schommels, glijbaan en een trampoline. Ook bij slecht weer is er volop gelegenheid om te spelen in onze overdekte speelschuur. Verder zijn er verschillende skelters, tractoren, fietsjes en loopfietsjes. 

Wij heten u van harte welkom op onze minicamping voor een betoverende vakantie met uw caravan, camper of tent of in onze Blokhut of Studio.

 

 

 IMG 20190603 WA0000   IMG 20190420 WA0000   IMG 20190720 WA0011  

                                                                                                                

    

           Minicamping Heksenheuvel plattegrond 2018 plaatsnummers 2 min