Minicamping Heksenheuvel, Limburglaan 25, Someren, 06-21594262

U kunt bij ons vooraf uw favoriete kampeerplaats, de blokhut of de studio reserveren. U gaat dan automatisch akkoord met onze reserveringsvoorwaarden. Na uw reservering ontvangt u een e-mail waarin aangegeven is dat uw aanvraag is ontvangen. Let op: Soms komt onze mail onbedoeld in de spambox terecht of bij de ongewenste mail. Heeft u na uw aanvraag geen bevestiging gekregen van uw aanvraag? Controleer dan even uw spammail. Na onze acceptatie van deze aanvraag, ontvangt u een e-mail met daarin de informatie die nodig is, om uw reservering (gedeeltelijk) te betalen. Ook deze mail kan eventueel bij de ongewenste mail terechtgekomen zijn! Wanneer uw betaling bij ons binnen is, is uw reservering definitief. Ook hierover ontvangt u van ons een e-mail. Om iedereen, die bij ons reserveert, een plaatsje te kunnen geven op onze camping, kan het voorkomen, dat wij u moeten verplaatsen. Wij zullen dit altijd vooraf aan u doorgeven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Tot 30 dagen voor aankomst kunt u uw reservering kosteloos annuleren. U krijgt dan het reeds betaalde bedrag van ons retour. Moet u door omstandigheden uw vakantie binnen de gestelde 30 dagen voor aankomst annuleren, dan bieden wij u de mogelijkheid om het aantal door u gereserveerde dagen op basis van beschikbaarheid te verzetten naar een later tijdstip in het seizoen. Maakt u hiervan geen gebruik, dan zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen ter hoogte van uw (aan)betaling, met een maximum van 100 euro per reservering.

U kunt vanaf 14.00 uur en tot 20.30 uur terecht op uw gereserveerde kampeerplaats of in uw accommodatie. Op de dag van vertrek wordt u verzocht vóór 12.00 uur te vertrekken. Late uitcheck: Wilt u graag tot het einde van de dag blijven? Geef deze wens dan door bij de reservering, dan blokkeren wij, mits het nog kan, de plek voor de daaropvolgende nacht. U betaalt hiervoor 10 euro extra. Deze optie is alleen mogelijk in het voor- en naseizoen. Wilt u in het hoogseizoen graag aan het einde van de dag vertrekken, dan zult u een nacht extra moeten boeken. De accommodaties moeten altijd om 12.00 uur weer vrij zijn voor een eventuele volgende huurder. Vroege incheck: Wanneer u eerder aan wilt komen dan de gewenste tijd van 14.00 uur, belt u ons 's ochtends om na te vragen of de plaats eventueel al beschikbaar is. Zo ja, dan bent u van harte welkom. Ook hiervoor brengen wij 10 euro in rekening.

Bij aankomst (vanaf 14.00 uur) kunt u eventueel rechtstreeks naar uw kampeerplaats rijden om uw caravan of tent te plaatsen. We geven u dan op een later tijdstip alsnog een rondleiding over onze camping en u ontvangt de nodige informatie om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Ons kantoor is geopend van 8.30 -12.00 uur, van 15.00 -17.00 uur en van 19.00 -20.30 uur, tenzij anders vermeld op de deur van het kantoor.

Voor dringende zaken zijn wij mobiel bereikbaar op nummer 06-2159 4262  

Let op! Kampeerplaats 7 is kleiner dan de overige plaatsen. Plaats 7 is 7,5 meter breed. Alle overige plaatsen zijn tussen de 9 en 10 meter breed. 

Komt u met een klein tentje (trekkerstentje) reserveer dan een plaatsje op ons trekkersveld. Zo houdt u de kampeerplaatsen vrij voor caravans of campers.

Heeft u een ACSI kampeerkaart of een ANWB camping card, dan kunt u dit bij uw reservering aangeven. De korting wordt dan automatisch berekend. Let op! Bij aankomst op de camping zijn wij verplicht om uw kampeerkaart te controleren. Kunt u uw kaart niet laten zien, dan zijn wij genoodzaakt de rekening alsnog aan te passen. De ACSI kampeerkaart en ANWB camping card zijn geldig in de periode van 1 april t/m 17 mei, van 29 mei t/m 15 juli en van 1 september t/m 29 oktober, echter niet in combinatie met andere aanbiedingen in genoemde periodes.

Gezien de grote hoeveelheid regen van de afgelopen maanden zijn helaas op dit moment niet al onze plaatsen geschikt voor een camper. Wilt u met een camper komen kamperen, neem dan eesrt contact met ons op, voordat u gaat reserveren.

Maak hier uw Reservering en bekijk meteen of de door u gekozen periode en locatie nog Beschikbaar is.

Minicamping Heksenheuvel plattegrond ver 2022 1 1