Minicamping Heksenheuvel, Limburglaan 25, Someren, 06-21594262

U kunt bij ons vooraf uw favoriete kampeerplaats, de blokhut of de studio reserveren. U gaat dan automatisch akkoord met onze reserveringsvoorwaarden. Na uw reservering ontvangt u een e-mail waarin aangegeven is dat uw aanvraag is ontvangen. Na acceptatie van deze aanvraag door ons, ontvangt u een e-mail met daarin de informatie die nodig is, om uw reservering (gedeeltelijk) te betalen. Wanneer uw betaling bij ons binnen is, is uw reservering definitief. Ook hierover ontvangt u van ons een e-mail. Om iedereen, die bij ons reserveert, een plaatsje te kunnen geven op onze camping, kan het voorkomen, dat wij u moeten verplaatsen. Wij zullen dit altijd vooraf aan u doorgeven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Tot 30 dagen voor aankomst kunt u uw reservering kosteloos annuleren. U krijgt dan het reeds betaalde bedrag van ons retour. Moet u door omstandigheden uw vakantie binnen de gestelde 30 dagen voor aankomst annuleren, dan bieden wij u de mogelijkheid om het aantal door u gereserveerde dagen op basis van beschikbaarheid te verzetten naar een later tijdstip in het seizoen. Maakt u hiervan geen gebruik, dan zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen ter hoogte van uw (aan)betaling, met een maximum van 100 euro per reservering.

U kunt vanaf 14.00 uur en tot 20.30 uur terecht op uw gereserveerde kampeerplaats of in uw accommodatie. Op de dag van vertrek wordt u verzocht vóór 12.00 uur te vertrekken. Late uitcheck: Wilt u graag tot het einde van de dag blijven? Geef deze wens dan door bij de reservering, dan blokkeren wij, mits het nog kan, de plek voor de daaropvolgende nacht. U betaalt hiervoor 10 euro extra. Deze optie is alleen mogelijk in het voor- en naseizoen. Wilt u in het hoogseizoen graag aan het einde van de dag vertrekken, dan zult u een nacht extra moeten boeken. De accommodaties moeten altijd om 12.00 uur weer vrij zijn voor een eventuele volgende huurder. Vroege incheck: Wanneer u eerder aan wilt komen dan de gewenste tijd van 14.00 uur, belt u ons 's ochtends om na te vragen of de plaats eventueel al beschikbaar is. Zo ja, dan bent u van harte welkom. Ook hiervoor brengen wij 10 euro in rekening.

Bij aankomst (vanaf 14.00 uur) kunt u eventueel rechtstreeks naar uw kampeerplaats rijden om uw caravan of tent te plaatsen. We geven u dan op een later tijdstip alsnog een rondleiding over onze camping en u ontvangt de nodige informatie om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Ons kantoor is geopend van 8.30 -12.00 uur, van 15.00 -17.00 uur en van 19.00 -20.30 uur, tenzij anders vermeld op de deur van het kantoor.

Voor dringende zaken zijn wij mobiel bereikbaar op nummer 06-2159 4262  

Let op! Kampeerplaats 7 is kleiner dan de overige plaatsen. Plaats 7 is 7,5 meter breed. Alle overige plaatsen zijn tussen de 9 en 10 meter breed. 

Komt u met een klein tentje (trekkerstentje) reserveer dan een plaatsje op ons trekkersveld. Zo houdt u de kampeerplaatsen vrij voor caravans of campers.

Heeft u een ACSI kampeerkaart of een ANWB camping card, dan kunt u dit bij uw reservering aangeven. De korting wordt dan automatisch berekend. Let op! Bij aankomst op de camping zijn wij verplicht om uw kampeerkaart te controleren. Kunt u uw kaart niet laten zien, dan zijn wij genoodzaakt de rekening alsnog aan te passen. De ACSI kampeerkaart en ANWB camping card zijn geldig in de periode van 1 april t/m 17 mei, van 29 mei t/m 15 juli en van 1 september t/m 29 oktober, echter niet in combinatie met andere aanbiedingen in genoemde periodes.

Maak hier uw Reservering en bekijk meteen of de door u gekozen periode en locatie nog Beschikbaar is.

Minicamping Heksenheuvel plattegrond ver 2022 1 1