Minicamping Heksenheuvel, Limburglaan 25, Someren, 06-21594262

U kunt bij ons vooraf uw favoriete kampeerplaats, de blokhut of de studio reserveren. Na uw reservering ontvangt u een mailtje waarin aangegeven is dat uw aanvraag is ontvangen. Na acceptatie van deze aanvraag door ons ontvangt u een mailtje met daarin de informatie, die nodig is, om uw reservering (gedeeltelijk) te betalen. Wanneer uw betaling bij ons binnen is, is uw reservering definitief. Ook hierover ontvangt u van ons een mailtje.

Tot 30 dagen voor aankomst kunt u uw reservering kosteloos annuleren. U krijgt dan het reeds betaalde bedrag van ons retour. Moet u door omstandigheden uw vakantie binnen de gestelde 30 dagen voor aankomst annuleren, dan bieden wij u de mogelijkheid om het aantal door u gereserveerde dagen op basis van beschikbaarheid te verzetten naar een later tijdstip in het seizoen. Maakt u hiervan geen gebruik, dan zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen ter hoogt van uw (aan)betaling, met een maximum van 100 euro per reservering.

U kunt vanaf 15.00 uur en tot 20.30 uur terecht op uw gereserveerde kampeerplaats of in uw accommodatie. Op de dag van vertrek wordt u verzocht vóór 12.00 uur te vertrekken. Wanneer de kampeerplaats aansluitend niet verhuurd is, is het in overleg mogelijk om langer te blijven. Wilt u er zeker van zijn, dat u tot het einde van de dag kunt blijven? Geef deze wens dan door bij de reservering, dan blokkeren wij de plek voor de daaropvolgende nacht. U betaalt hiervoor 10 euro extra. Deze optie is alleen mogelijk in het voor- en naseizoen. De accommodaties moeten altijd om 12.00 uur weer vrij zijn voor een eventuele volgende huurder.

Bij aankomst kunt u eventueel rechtstreeks naar uw kampeerplaats rijden om uw caravan of tent te plaatsen. Later op de dag kunt u zich dan bij ons melden in ons kantoor, waar we u graag verwelkomen met een lekker kopje koffie of thee. We geven dan aansluitend nog een rondleiding over onze camping en u ontvangt de nodige informatie om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Ons kantoor is geopend van 8.30 -12.00, van 15.00 -17.00 en van 19.00 -20.30 uur, tenzij anders vermeld op de deur van het kantoor.

Voor dringende zaken zijn wij mobiel bereikbaar op nummer 06-21594262  

Let op! De kampeerplaatsen 6 en 7 zijn kleiner dan de overige plaatsen. Plaats 6 is alleen geschikt voor een caravan <4 meter. Plaats 7 is 7,5 meter breed. Alle overige plaatsen zijn tussen de 9 en 10 meter breed. 

Heeft u een ACSI kampeerkaar of een ANWB camping card, dan kunt u dit bij uw reservering aangeven. De korting wordt dan automatisch berekend. Let op! Bij aankomst op de camping zijn wij verplicht om uw kampeerkaart te controleren. Kunt u uw kaart niet laten zien, dan zijn wij genoodzaakt de rekening alsnog aan te passen. De ACSI kampeerkaart en ANWB camping card zijn geldig in de periode van 1 april t/m 20 mei, van 6 juni t/m 8 juli en van 4 september t/m 30 oktober, echter niet in combinatie met overige aanbiedingen in genoemde periodes. 

Maak hier uw Reservering en bekijk meteen of de door u gekozen periode en locatie nog Beschikbaar is.

Minicamping Heksenheuvel plattegrond 2018 plaatsnummers 2 min