De camping is geopend van 28-03-2021 tot 31-10-2021.

Na aankomst dient u zich aan te melden en voor vertrek dient u zich af te melden op ons kantoor. Houdt hiervoor de openingstijden in de gaten. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee.

De prijs genoemd op de prijzenlijst geldt per overnachting. Vóór de definitieve reservering heeft u maximaal 100 euro aan ons betaald. Dit bedrag wordt verrekend met het totaalbedrag van de rekening. Deze dient u uiterlijk de avond voor vertrek bij ons op kantoor te voldoen. U wordt verzocht bij ons te pinnen.

Tot 30 dagen voor aankomst kunt u uw reservering annuleren. U krijgt dan het reeds betaalde bedrag terug. Moet u door omstandigheden binnen de gestelde 30 dagen voor aankomst annuleren dan bieden wij u de mogelijkheid om het aantal door u gereserveerde dagen op basis van beschikbaarheid te verzetten naar een later tijdstip in het seizoen. 

Honden zijn bij ons welkom, mits zij aangelijnd zijn. Uitlaten graag buiten het erf, langs de straat of in het bos. Voor eventuele ongelukjes op het terrein hangen er hondenpoepzakjes aan het begin van het kampeerterrein bij de slagboom. Voor honden betaalt u 1,50 euro per hond per dag. Er is op de camping een recreatieveld, waar honden los mogen lopen. In de kast in deze tuin vindt u enkele attributen om samen met uw hond te kunnen spelen. 

Auto’s mogen bij aankomst en vertrek het grasveld oprijden, verder moeten ze geparkeerd worden op de parkeerplaats links en rechts van de inrit. Bezoekers dienen hun auto voor de boerderij op het gras te parkeren. Bezoekers mogen gratis op onze camping verblijven. Een donatie voor het gebruik van de sanitaire voorzieningen wordt op prijs gesteld. Deze vrijwillige bijdrage kunt u kwijt in het offerblokje in de toiletruimte.

Plastic in de voortent en onder kleine tentjes, is niet toegestaan. Speciale luchtdoorlatende matten mogen wel, dit sluit het gazon niet af. We hebben op onze camping vlonderplanken ter beschikking om bij de caravan of tent te gebruiken. U kunt ze zelf halen en weer terug brengen met de kar die in de achterste schuur staat.

's Avond mag er gebruik worden gemaakt van de vuurkorf, mits er een emmer water bij staat. Hiervoor is midden op het terrein een stenen plaat neergelegd. De volgende dag moet de as in de metalen afvalemmer worden gedaan. Barbecueën is geen probleem, maar leg er een plank of steen onder.

Bij het water tappen uit de buiten kranen, even het water laten doorlopen bij aankomst en bij warm weer. Het restafval kan in de grote ronde container bij de parkeerplaats, maar gaarne de vuilniszak niet dichtknopen. Glas, papier, plastic en blik moet apart in de speciale containers ernaast. Etensresten doet u in de GFT container. Bij twijfel deponeert u uw afval in de grote container met restafval.

Het chemisch toilet kan geleegd worden aan de buitenkant van de toiletruimte onder het afdak bij de wasmachine. 

Er staat een ouderwetse wasmachine waar u gratis gebruik van kunt maken Zelf water en zeep toevoegen en ongeveer 10 minuten laten draaien. Daarna eventueel wringen en centrifugeren.

Er staat ook een elektrische wasmachine en een droger. Deze kunnen beide tegen betaling gebruikt worden. Gebruik van de wasmachine of de droger kost 4,00 euro. 

De recreatieruimte is toegankelijk voor iedereen en alleen om te recreëren. U kunt er tv kijken, boeken lezen en in de kast liggen spellen en puzzels. De nodige informatie, folders en routes om te wandelen en fietsen liggen in de rekjes, en in de mappen vind u een kopie die u mee kunt nemen. Verder is er een koelkast, vriezer, Senseo, waterkoker en magnetron voor algemeen gebruik. 

Na gebruik van toilet en/of de doucheruimte deze graag schoon achterlaten. De lampen van toilet en douche gaan automatisch aan en uit, bij het op slot draaien van de deur. Het douchen werkt met een tijdsduur van vijf minuten. Eerst draait u de kraan open, zet de thermostaat op de juiste temperatuur. Dan veegt u met uw hand over de metalen plaat met de 0 erop, zodat er een 5 met een punt komt te staan. U kunt nu 5 minuten met warm water douchen. Tussendoor kunt u het warme water even stoppen, door met uw hand weer over de plaat te vegen. Het puntje verdwijnt en de tijd en het water staan dan even stil. Zo kunt u rustig uw lichaam inzepen en door nóg een keer te vegen, verschijnt het puntje er weer en hebt u weer warm water. Als de 5 minuten om zijn, duurt het 5 minuten voordat u opnieuw warm water in kan schakelen. U kunt dit zien aan de knipperende 0. Als die weer stil staat kunt u de tijd weer inschakelen. U kunt de volle 5 minuten gebruiken, maar het hoeft niet. Wel de kraan na gebruik weer dichtdraaien.

Het gebruik van het speeltoestel en de speelschuur is voor eigen risico. Wij verwachten dat ouders toezicht houden op hun kind(eren).

Wij streven ernaar de camping zoveel mogelijk rookvrij te houden. In het toiletgebouw, de recreatieruimte en de speelschuur mag dan ook niet gerookt worden. Ook in de studio, de trekkershut en de huurcaravans is roken niet toegestaan. Houd bij het opsteken van uw sigaret of sigaar rekening met de andere gasten en gooi geen peuken op de grond. Bij de blokhut, de studio en de recreatieruimte hangt buiten een asbak. 

Na 22.00 uur moet het rustig zijn op de camping.

Wij wensen u een prettig verblijf op onze camping.