Honden zijn van harte welkom op onze camping, mits aangelijnd. U mag maximaal drie honden per plaats meenemen. Voor uw hond betaalt u 1,50 euro per nacht.

Op ons terrein is een speciaal recreatieveld aanwezig, wat aan vier kanten is afgesloten. Op dat terrein mag uw hond loslopen, zodat u met hem/haar kunt spelen en een balletje kunt gooien. Wij hebben enkele agility attributen, die u kunt gebruiken, om op het recreatieveld met uw hond te trainen/spelen. 

Het recreatieveld is er voor al onze gasten, dus het is zeker geen uitlaatterrein. Voor eventuele onglukjes hangen er hondenpoepzakjes. U vindt ook hondenpoepzakjes bij de entree van ons kampeerterrein, bij de slagboom. 

Is uw hond in al zijn/haar enthousiasme in de sloot gesprongen en wilt u hem/haar graag even afspoelen, dan hebben wij hiervoor de mogelijkheid. 

Wilt u een dagje naar een pretpark of een museum bezoeken, dan hebben wij connecties met een honden uitlaat service Happy Dogwalk, die graag een dagje op uw viervoeter past. Zo kunt u ongestoord van uw dagje uit genieten en wordt er ondertussen goed voor uw hond gezorgd. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het najaar, organiseren wij, bij voldoende belangstelling, een Hondenkampeerweekend. Dit weekend staat helemaal in het teken van uw hond. We verzorgen een agility "training", we maken met alle deelnemers een wandeling door de omgeving en we gaan zelfs zwemmen in het openluchtzwembad in Someren, tijdens de jaarlijkse Hondenplons.

Hieronder staan enkele links naar losloopgebieden in de buurt van onze camping:

https://www.doggydating.com/hondenlosloopgebied/leenderbos-molenheide-leende

https://www.doggydating.com/hondenlosloopgebied/molenheide-mierlo

https://www.doggydating.com/honden-los-op-strabrechtse-heide-te-mierlo

Op het bospad aan de rand van het bos vlakbij de camping mogen honden ook onaangelijnd lopen. 

   hond in tent   zwemmende hond     Hondenkampeerweekend