Trekkershut buiten

Onze blokhut is een blokhut plus, geschikt voor 4-6 personen en voorzien van een keukenblok met koud stromend water. 

De blokhut is niet geisoleerd. Er staat een elektrische (sfeer)haard, die de ergste kou weg kan nemen. Houd hier rekening mee, wanneer u de blokhut wilt boeken in het vroege voorjaar en/of het najaar!

Voor het gebruik van de blokhut berekenen wij een vast bedrag. De blokhut is te huur voor 40 euro per nacht op basis van 1-2 personen. Voor iedere extra persoon wordt 6,25 euro extra in rekening gebracht. De borg voor de blokhut bedraagt 30,00 euro. Bij schoon*- en schadevrij opleveren van de blokhut krijgt u deze teruggestort op uw giro-/bankrekening. Is de blokhut niet schoon, dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen ter hoogte van de borg.

De blokhut biedt onderdak aan 2-6 personen (maximaal 4 volwassenen). Er staat een tweepersoonsbed met twee eenpersoons matrassen (80x200) en een slaapbank (160x200). Op het zoldertje liggen twee matrassen (80X190) op de grond. Dit is een prima slaapplek voor twee kinderen. Voor een bedrag van 12,00 euro kunt u een tweepersoons dekbed met overtrek huren. Voor een eenpersoonsset betaald u 8,50 euro. Voor 6,00 euro huurt u bij ons een slaapzak. (Wel graag zelf een lakenzak meenemen.) Wij hebben twee slaapzakken met kussens, drie eenpersoons dekbedden met overtrek, onderlaken en kussen en een tweepersoons dekbed met overtrek, onderlaken en kussens, U kunt uiteraard ook uw eigen beddengoed meenemen. Het gebruik van een onderlaken is verplicht.

In de blokhut staan, naast de eerder genoemde slaapbank, een salontafeltje en een eettafel met twee stoelen en een bankje. In de minikeuken, met koelkastje en een 2-pits elektrische kookplaat, vindt u een Senseo, een waterkoker, pannen, keukengerei, bestek en serviesgoed. Voor de eerste behoefte zijn er enkele koffiepads, theezakjes, suiker en melk aanwezig.

Ook keukenlinnen is aanwezig. De afwas kan eventueel worden gedaan in of buiten ons toiletgebouw, waar warm water voor handen is. 

In de recreatieruimte staan een vriezer en magnetron voor algemeen gebruik. U kunt hier als huurder van de blokhut ook gebruik van maken. 

Voor de blokhut ligt een terras voorzien van een opklapbare picknicktafel en een parasol.

NB In de blokhut is roken niet toegestaan. Rookverbod.jpg

* Onder schoon opleveren van de trekkerhut verstaan wij: Huisvuil in de daarvoor bestemde containers, eventueel gehuurd beddengoed afhalen, tafels en ander meubilair (zowel binnen als buiten) afnemen, keukenblokje schoonmaken (inclusief het kookplaatje), vloer vegen danwel zuigen. Een stofzuiger staat in het hokje aan de zijkant van de trekkershut.

 Trekkershut plus 1    Trekkershut plus 2    Trekkershut plus 5   

 Trekkershut plus 4    Trekkershut plus 7    Trekkershut plus 3    

                                                                                      Trekkershut plus 6

Ge├»nteresseerd? Maak dan hier uw Reservering.

Zoekt u een ruimer onderkomen voor vijf tot zes personen of gaat u liever iets luxer op vakantie? Misschien is de Studio dan iets voor u.