Studio buiten

Voor het gebruik van de studio berekenen wij een vast bedrag. De studio is te huur voor 50 euro per nacht, op basis van 1-2 personen. Voor iedere extra persoon betaalt u 7,50 euro extra per nacht. De borg voor de studio bedraagt 50,00 euro. Bij schoon* en schadevrij opleveren van de studio krijgt u deze teruggestort op uw bank-/girorekening. Is de studio niet schoon bij oplevering, dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen ter hoogte van de borg.

De studio bestaat uit een grote ruimte van ruim 38,5 m2 en biedt onderdak aan 2-6 personen. Er staat hier een tweepersoons boxspring (1.40 x 2.00), twee (slaap)banken (uitgetrokken 1.40 x 2.00), bijzettafeltjes, een TV meubel met TV, een eettafel met zes stoelen en een keuken met een koelvriecombinatie, magnetron en 2-pits elektrische kookplaat. Verder beschikt de studio over een eigen toilet. U kunt gebruik maken van de douches in het toiletgebouw. Heeft u liever een eigen douche, dan is het ook mogelijk om onze boombadkamer erbij te huren. Deze priv├ę sanitair unit staat centraal geplaatst op onze camping, naast de blokhut. De studio heeft naast een radiator ook vloerverwarming. 

Voor een bedrag van 12,00 euro kunt u tweepersoons dekbedovertrekken en onderlakens huren. Voor een eenpersoonsset betaald u 8,50 euro. U kunt uiteraard ook uw eigen onderlaken en dekbedovertrek meenemen. In de studio liggen twee eenpersoons dekbedden met kussen, een lix jumaeux dekbed (2.40 x 2.00) met kussens en een twee tweepersoons dekbedden (2.00 x 2.00) met kussens. Het gebruik van een onderlaken is verplicht.
In de keuken vindt u een waterkoker, Senseo, koffiezetapparaat, keukengerei, serviesgoed, glazen en bestek.

Voor de eerste behoefte zijn er enkele koffiepads, theezakjes, suiker en melk aanwezig.
Ook keukenlinnen is aanwezig.

NB In de studio is roken niet toegestaan. Rookverbod.jpg   Honden zijn in de studio niet welkom. Verboden voor honden

* Onder schoon opleveren verstaan wij: Huisvuil in de daarvoor bestemde containers deponeren, wc reinigen, eventueel gehuurd beddengoed afhalen, tafels en ander meubilair afnemen (zowel binnen als buiten), de vloer zuigen danwel dweilen. 

IMG 20191206 151657  IMG 20190910 150448 

Studio keuken  IMG 20190911 094353                             

Studio bed  IMG 20191206 151712


Het is ook mogelijk om deze ruimte te huren als groepsruimte voor bijvoorbeeld een familieweekend. U kunt hier gezellig met alle deelnemers bij elkaar zitten voor een hapje en/of drankje. U heeft dan de beschikking over een eigen keukenblok met koelkast. 

Ge├»nteresseerd? Maak dan hier uw Reservering.

Zoekt u iets eenvoudigers voor een of meerdere overnachtingen, dan is onze Blokhut misschien iets voor u.