Het Pinksterarrangement van 2024 begint bij ons op vrijdag 17 mei om 15.00 uur en duurt tot maandag 20 mei om 12.00 uur.

U betaalt voor dit arrangement een bedrag van 95 euro. Deze prijs geldt voor één of twee volwassenen met een eigen kampeermiddel. Kampeerplaats, water, 6 ampere stroom en wifi zitten bij de prijs inbegrepen. 

Voor iedere extra volwassene betaalt u 47,50 euro. Voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar betaalt u 27,50 euro en voor kinderen tot 2 jaar betaalt u een bedrag van 10 euro. Voor tieners van 12 tot 18 jaar betaalt u 37,50 euro.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting (1,40 p.p.p.n.) 

Het Pinksterarrangement is een verplicht arrangement. U betaalt hiervoor een vaste prijs, ook wanneer u pas op zaterdagmorgen arriveert.

Het programma ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:

Op zaterdagavond komt er een frietwagen op ons terrein. U kunt dan onbeperkt friet en snacks eten. De kosten hiervan zitten inbegrepen bij het arangement

Zondagmorgen is er koffie met iets lekkers voor iedereen tijdens het koffie-uurtje.

Op zondagavond is er (bij goed weer) kampvuur voor iedereen, die dat leuk vindt.

Wilt u zowel met de Hemelvaart als tijdens het Pinksterweekend komen kamperen. Boek dan ons HePi-arrangement. U kunt uw kampeermiddel dan gratis laten staan tussen beide weekenden.