Het Pinksterarrangement van 2024 begint bij ons op vrijdag 17 mei om 15.00 uur en duurt tot maandag 20 mei om 12.00 uur.

U betaalt voor dit arrangement een bedrag van 95 euro. Deze prijs geldt voor één of twee volwassenen met een eigen kampeermiddel. Kampeerplaats, water, 6 ampere stroom en wifi zitten bij de prijs inbegrepen. 

Voor iedere extra volwassene betaalt u 47,50 euro. Voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar betaalt u 27,50 euro en voor kinderen tot 2 jaar betaalt u een bedrag van 10 euro. Voor tieners van 12 tot 18 jaar betaalt u 37,50 euro.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting (1,45p.p.p.n.) 

Het Pinksterarrangement is een verplicht arrangement. U betaalt hiervoor een vaste prijs, ook wanneer u pas op zaterdagmorgen arriveert.

Het programma ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:

Op zaterdagavond komt er een frietwagen op ons terrein. U kunt dan onbeperkt friet en snacks eten. De kosten hiervan zitten inbegrepen bij het arangement. Aansluitend is er, bij goed weer, om 19.30 uur kampvuur op het kampeerterrein.

Zondagmorgen is er koffie met iets lekkers voor iedereen tijdens het koffie-uurtje.

Wilt u zowel met de Hemelvaart als tijdens het Pinksterweekend komen kamperen. Boek dan ons HePi-arrangement. U kunt uw kampeermiddel dan gratis laten staan tussen beide weekenden.

LET OP: Gezien de grote hoeveelheid gasten, die tijdens het Pinksterweekend op onze camping verblijven, hebben wij besloten, dat er niet meer dan twee bezoekers welkom zijn per kampeerplaats. Dit om de gemoedelijke sfeer van onze camping te behouden.