Het Hemelvaartarrangement begint bij ons op woensdag 9 mei 15.00 uur en duurt tot zondag 13 mei 17.00 uur

U betaalt voor dit arrangement een gedrag van 70 euro. Deze prijs geldt voor twee volwassenen met een eigen kampeermiddel. Kampeerplaats, water, 4 ampere stroom en wifi zitten bij de prijs inbegrepen. 

Voor iedere extra volwassene betaalt u 38,00 euro. Voor kinderen tussen de 1 en 12 jaar betaalt u 20 euro en voor kinderen tot 1 jaar betaalt u een bedrag van 5 euro.

Vrijdagavonds is er kampvuur (bij goed weer) voor iederen die dat leuk vindt. Op zondagmorgen worden de moeders speciaal in het zonnetje gezet, want het is dit weekend ook nog Moederdag.

De rest van het programma ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:

Voor de liefhebbers gaan we op donderdagmorgen dauwtrappen. Onder begeleiding van een gids van het IVN in Asten maken we een vroege boswandeling. Na afloop staat er een heerlijk ontbijtje klaar voor de deelnemers. De wandeling start om 7.00 uur en gaat alleen door bij voldoende animo. Meelopen is optioneel. De kosten hiervan bedragen 7,50 euro per volwassene en 5,00 euro per kind tot 12 jaar.

Op zaterdag brengen we een bezoek aan een nabij gelegen melkveehouderij. Deelname is optioneel. De kosten hiervan zijn nog niet bekend.

Op zaterdagavond willen we gezellig samen eten. Ook deze activiteit is optioneel. U kunt op vrijdag nog aangeven of u mee wilt eten en met hoeveel personen. Het menu en de prijs zijn op dit moment nog niet bekend. 

Zondagmorgen, na de verrassing voor de aanwezige moeders, is er koffie met iets lekkers voor iedereen tijdens het koffie-uurtje. 

Reserveren voor het Hemelvaartarrangement kan vanaf 01-01-2018! Het Hemelvaartarrangement is een verplicht arrangement, waarvoor u een vast bedrag betaald. Wilt u graag komen, maar kunt u niet de gehele periode, neem dan telefonisch contact met ons op. Dan kijken we of we iets voor u kunnen betekenen.

SVP bij de reservering aangeven of u meegaat met dauwtrappen. Dit in verband met het tijdig reserveren van een of meerdere gidsen. 

Wilt u zowel met de Hemelvaart als tijdens het Pinksterweekend komen kamperen. Boek dan ons HePi-arrangement. U kunt uw kampeermiddel dan gratis laten staan tussen beide weekenden.