HET HEMELVAARTARRANGEMENT VOOR 2022 IS HELAAS UITVERKOCHT

Het Hemelvaartarrangement van 2022 begint bij ons op woensdag 25 mei 15.00 uur en duurt tot zondag 29 mei 12.00 uur

U betaalt voor dit arrangement een bedrag van 102 euro. Deze prijs geldt voor één en/of twee volwassenen met een eigen kampeermiddel. Kampeerplaats, water, 6 ampere stroom en wifi zitten bij de prijs inbegrepen. 

Voor iedere extra volwassene betaalt u 51 euro. Voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar betaalt u 27 euro en voor kinderen tot 2 jaar betaalt u een bedrag van 9 euro. Voor tieners van 12 tot 18 jaar betaalt u 36 euro.

Het programma ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:

Op donderdagmorgen gaan we dauwtrappen. Onder begeleiding van een gids van het IVN in Asten maken we een vroege boswandeling. Na afloop staat er een heerlijk ontbijtje klaar voor de wandelaars. De wandeling start om 7.00 uur. De prijs voor deze aktiviteit is bij de prijs van het weekend inbegrepen.

Vrijdagavond is er kampvuur (bij goed weer) voor iederen die dat leuk vindt.

Zondagmorgen is er koffie met iets lekkers voor iedereen tijdens het koffie-uurtje. 

Het Hemelvaartarrangement is een verplicht arrangement, waarvoor u een vast bedrag betaald, ook wanneer u pas op donderdagmorgen arriveert!

Wilt u zowel met de Hemelvaart als tijdens het Pinksterweekend komen kamperen. Boek dan ons HePi-arrangement. U kunt uw kampeermiddel dan gratis laten staan tussen beide weekenden.