Het Hemelvaartarrangement van 2021 begint bij ons op woensdag 12 mei 15.00 uur en duurt tot zondag 16 mei 17.00 uur

U betaalt voor dit arrangement een bedrag van 95,00 euro. Deze prijs geldt voor twee volwassenen met een eigen kampeermiddel. Kampeerplaats, water, 6 ampere stroom en wifi zitten bij de prijs inbegrepen. 

Voor iedere extra volwassene betaalt u 47,50 euro. Voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar betaalt u 25,00 euro en voor kinderen tot 2 jaar betaalt u een bedrag van 6,00 euro. Voor tieners van 12 tot 18 jaar betaalt u 37,00 euro.

Vrijdagavond is er kampvuur (bij goed weer) voor iederen die dat leuk vindt. 

De rest van het programma ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:

Op donderdagmorgen gaan we dauwtrappen. Onder begeleiding van een gids van het IVN in Asten maken we een vroege boswandeling. Na afloop staat er een heerlijk ontbijtje klaar voor de wandelaars. De wandeling start om 7.00 uur. De prijs voor deze aktiviteit is bij de prijs van het weekend inbegrepen.

Op zaterdagavond willen we gezellig samen eten. Deze activiteit is optioneel. U kunt op vrijdag nog aangeven of u mee wilt eten en met hoeveel personen. Het menu en de prijs zijn op dit moment nog niet bekend. 

Zondagmorgen is er koffie met iets lekkers voor iedereen tijdens het koffie-uurtje. 

Het Hemelvaartarrangement is een verplicht arrangement, waarvoor u een vast bedrag betaald, ook wanneer u pas op donderdagmorgen arriveert!

Wilt u zowel met de Hemelvaart als tijdens het Pinksterweekend komen kamperen. Boek dan ons HePi-arrangement. U kunt uw kampeermiddel dan gratis laten staan tussen beide weekenden.