Het Hemelvaartarrangement begint bij ons op woensdag 29 mei 15.00 uur en duurt tot zondag 2 juni 17.00 uur

U betaalt voor dit arrangement een gedrag van 75 euro. Deze prijs geldt voor twee volwassenen met een eigen kampeermiddel. Kampeerplaats, water, 6 ampere stroom en wifi zitten bij de prijs inbegrepen. 

Voor iedere extra volwassene betaalt u 40 euro. Voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar betaalt u 20 euro en voor kinderen tot 2 jaar betaalt u een bedrag van 5 euro.

Vrijdagavonds is er kampvuur (bij goed weer) voor iederen die dat leuk vindt. 

De rest van het programma ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit:

Voor de liefhebbers gaan we op donderdagmorgen dauwtrappen. Onder begeleiding van een gids van het IVN in Asten maken we een vroege boswandeling. Na afloop staat er een heerlijk ontbijtje klaar voor de deelnemers. De wandeling start om 7.00 uur en gaat alleen door bij voldoende animo. Meelopen is optioneel. De kosten hiervan bedragen 7,50 euro per volwassene en 5,00 euro per kind tot 12 jaar.

Op zaterdagavond willen we gezellig samen eten. Deze activiteit is optioneel. U kunt op vrijdag nog aangeven of u mee wilt eten en met hoeveel personen. Het menu en de prijs zijn op dit moment nog niet bekend. 

Zondagmorgen is er koffie met iets lekkers voor iedereen tijdens het koffie-uurtje. 

Interesse? Neem contact met ons op! Het Hemelvaartarrangement is een verplicht arrangement, waarvoor u een vast bedrag betaald, ook wanneer u pas op donderdagmorgen arriveert!

SVP bij de reservering aangeven of u meegaat met dauwtrappen. Dit in verband met het tijdig reserveren van één of meerdere gidsen. 

Wilt u zowel met de Hemelvaart als tijdens het Pinksterweekend komen kamperen. Boek dan ons HePi-arrangement. U kunt uw kampeermiddel dan gratis laten staan tussen beide weekenden.