Met in achtneming van de op dat moment geldende coronaregels sluiten we het kampeerseizoen traditiegetrouw af met een Halloweenweekend, dit jaar van vrijdag 29 oktober tot zondag 31 oktober. Speciaal voor alle heksen, tovenaars, zombies en andere griezels die van kamperen houden. 

Het programma ziet er (voor zover nu bekend) als volgt uit:

Vrijdag: aankomst op de camping en opbouwen en installeren van alle kampeermiddelen. 

Zaterdag: met elkaar het kampeerterrein en de kampeermiddelen aankleden in Halloween stijl. Ook kunnen er pompoenen worden uitgehold. 's Middags is er een activiteit voor de kinderen. Om 19.30 uur start de spokengeluidentocht over de camping. Aansluitend gaan de kinderen langs de caravan en camperdeuren voor "Trick or Treat"  Hierna begint  kampvuur met een spookverhaal. Als de kinderen naar bed zijn is er voor de volwassenen aansluitend ook een Halloweenfeestje rond het kampvuur, met een hapje en een drankje, waar we gezamenlijk de dag mee afsluiten. 

Zondag: gezamenlijke afsluiting van het weekend (en het kampeerseizoen) met koffie en iets lekkers.

Voel je vrij om zelf ook materialen mee te nemen om het terrein en jullie tent of caravan aan te kleden in Halloween stijl. En vergeet niet om passende feestkleding mee te nemen voor het Halloweenfeest. Voor de jonste kinderen (4-9 jaar) zijn er enkele heksenkostuums beschikbaar om zich te verkleden.

LET OP: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.