Traditiegetrouw sluiten wij het kampeerseizoen af met een Halloweenweekend, dit jaar van vrijdag 25 oktober tot zondag 27 oktober. Speciaal voor alle heksen, tovenaars, zombies en andere griezels die van kamperen houden. 

Het programma ziet er (voor zover nu bekend) als volgt uit:

Vrijdag: aankomst op de camping en opbouwen en installeren van alle kampeermiddelen. 

Zaterdag: met elkaar het kampeerterrein en de kampeermiddelen aankleden in Halloween stijl. Ook kunnen er pompoenen worden uitgehold. 's Middags is er een activiteit voor de kinderen. Om 19.00 uur start de spokengeluidentocht over de camping. Aansluitend gaan de kinderen langs de caravan en camperdeuren voor "Trick or Treat"  Hierna begint  kampvuur met een spookverhaal. 

Zondag: gezamenlijke afsluiting van het weekend (en het kampeerseizoen) met koffie en iets lekkers.

Voel je vrij om zelf ook materialen mee te nemen om het terrein en jullie tent of caravan aan te kleden in Halloween stijl. En vergeet niet om passende feestkleding mee te nemen voor het Halloweenfeest. Voor de jonste kinderen (4-9 jaar) zijn er enkele heksenkostuums beschikbaar om zich te verkleden.

U kunt het Halloweenweekend rechtstreeks reserveren via onze webside. Geef bij de reservering aan, dat u het Halloweenweekend wilt reserveren.

LET OP: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.