Van vrijdag 13 tot zondag 15 september organiseren wij een Bier en BBQ weekend, voor de echte liefhebbers.

13 September: Aankomst 15:00 uur, vrije invulling en 's avonds kampvuur met kennismaking.
14 September: Bierproeverij in de Weerter Stadsbrouwerij met aansluitend een BBQ (excl. drankjes) op de camping.
15 September: Vrije invulling tot vertrek 12:00 uur.

Kosten van dit weekend € 50,- per persoon

Op zondag 7 april openen wij onze campingpoort voor iedereen die eens wil komen kijken op onze camping, zonder direct een of meerdere nachten te moeten komen kamperen. Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom.

Misschien woont u in de buurt en heeft u altijd al eens willen zien, wat er allemaal verandert is, sinds wij de camping hebben overgenomen.

Misschien overweegt u uw vakantie op onze camping door te brengen, maar wilt u graag vooraf komen kijken.

Of misschien bent u op zoek naar een geschikte huuraccommodatie en bent u benieuwd naar onze trekkershut of een van onze huurcaravans.

We geven u graag een rondleiding over het terrein en langs onze huuraccommodaties.Terwijl de kinderen zich vemaken op het speeltoestel of in de speelschuur, kunt u indien gewenst de nodige informatie van ons krijgen en de sfeer proeven op onze camping.

Uiteraard staat de koffie/thee voor u klaar.

Honden zijn van harte welkom op onze camping, mits aangelijnd. U mag maximaal drie honden per plaats meenemen. Voor uw hond betaalt u 1,50 euro per nacht.

Op ons terrein is een speciaal recreatieveld aanwezig, wat aan vier kanten is afgesloten. Op dat terrein mag uw hond loslopen, zodat u met hem/haar kunt spelen en een balletje kunt gooien. Wij hebben enkele agility attributen, die u kunt lenen, om op het recreatieveld met uw hond te trainen/spelen. 

Het recreatieveld is er voor al onze gasten, dus het is zeker geen uitlaatterrein. Voor eventuele onglukjes hangen er hondenpoepzakjes. U vindt ook hondenpoepzakjes bij de entree van ons kampeerterrein, bij de slagboom. 

Is uw hond in al zijn/haar enthousiasme in de sloot gesprongen en wilt u hem/haar graag even afspoelen, dan hebben wij hiervoor de mogelijkheid. 

Wilt u een dagje naar een pretpark of een museum bezoeken, dan hebben wij connecties met een honden uitlaat service Happy Dogwalk, die graag een dagje op uw viervoeter past. Zo kunt u ongestoord van uw dagje uit genieten en wordt er ondertussen goed voor uw hond gezorgd. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twee keer per jaar, in het voorjaar en in het najaar, organiseren wij een Hondenkampeerweekend. Dit weekend staat helemaal in het teken van uw hond. We verzorgen een agilitytraining, we maken met alle deelnemers een wandeling door de omgeving en tijdens de najaarseditie gaan we zelfs zwemmen in het openluchtzwembad in Someren, tijdens de jaarlijkse Hondenplons.

   hond in tent   zwemmende hond     Hondenkampeerweekend

 

Het kampeerseizoen sluiten we traditiegetrouw af met een Halloweenweekend, van vrijdag 25 tot zondag 27 oktober. Speciaal voor alle heksen, tovenaars, zombies en andere griezels die van kamperen houden. 

Het programma ziet er (voor zover nu bekend) als volgt uit:

Vrijdag: aankomst op de camping en opbouwen en installeren van alle kampeermiddelen. 

Zaterdag: met elkaar het kampeerterrein en de kampeermiddelen aankleden in Halloween stijl. Ook kunnen er pompoenen worden uitgehold. 's Middags is er een activiteit voor de kinderen. Om 19.00 uur gaan de kinderen langs de caravan en camperdeuren voor "Trick or Treat"  Hierna begint het Halloweenfeest voor de kinderen, inclusief kampvuur en spookverhaal. Als de kinderen naar bed zijn is er voor de volwassenen aansluitend ook een Halloweenfeestje rond het kampvuur, met een hapje en een drankje, waar we gezamenlijk de dag mee afsluiten. 

Zondag: gezamenlijke afsluiting van het weekend (en het kampeerseizoen) met koffie en iets lekkers.

Voel je vrij om zelf ook materialen mee te nemen om het terrein en jullie tent of caravan aan te kleden in Halloween stijl. En vergeet niet om passende feestkleding mee te nemen voor het Halloweenfeest. Voor de jonste kinderen (4-9 jaar) zijn er enkele heksenkostuums beschikbaar om zich te verkleden.

Van 15 - 17 juni nodigen wij alle vaders uit om samen met of juist zonder hun kinderen te komen kamperen. Speciaal voor de vaders hebben we een bierproeverij op het programme staan. Terwijl de moeders en eventuele kinderen zichzelf vermaken, worden vaders in de gelegenheid gesteld om bier op een geheel andere wijze te beleven. 

Vaders betalen voor dit weekend 30,00 euro. Hierbij inbegrepen zit de bierproeverij. Deze bierproeverij vindt plaats op zaterdagmiddag, op de camping. Moeders, die meekomen betalen normaal tarief. Eventuele kinderen ook. 

Geef bij reservering op dat het gaat om het vaderdagweekend. LET OP: De bierproeferij gaat alleen door bij voldonede deelnemers. Wanneer er zich te weinig vaders opgeven, zullen wij het evenement cancellen. 

 

Biermoment o

 

► Leer hoe bier is ontstaan en hoe het zich heeft ontwikkeld. 

► Leer hoe bier wordt gebrouwen.

► Ervaar proeven op een leuke wijze.

► Geniet van bier in combinatie met een verrassend en bijpassend hapje of gerecht.

► Beschrijf en overleg samen wat je proeft en lekker vindt.

► Luister naar de anekdotes over bier en de bierwereld.

Kortom, beleef bier eens op een andere manier!