Het coronavirus heeft toegeslagen in Nederland. In duidelijke bewoording heeft minister-president Rutte uitleg gegeven over het coronavirus en over het beleid dat gevolgd gaat worden.

Feit is dat het coronavirus er is en dat we er voorlopig niet vanaf zijn.

Op dit moment is het echter in Nederland nog altijd mogelijk om te gaan kamperen op een camping of iets te huren. Zodra dat gaat veranderen zullen wij u direct via deze pagina op de hoogte stellen.

Vooralsnog gaan wij op 6 april gewoon open voor de gasten die reeds bij ons hebben gereserveerd. Wij nemen op dit moment geen nieuwe boekingen aan met een aankomstdatum tot 1 juni.

Komt u binnenkort kamperen op onze camping, houdt dan in ieder geval alle adviezen goed in acht.

Allereerst gebruik uw gezond verstand. Op het moment dat u klachten heeft als hoesten, niezen, kriebelende keel, verhoging, etc. blijf dan thuis.

De algemeen geldende adviezen op dit moment zijn:
• Schud geen handen.
• Was regelmatig en goed je handen.
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
• Gebruik papieren zakdoekjes.
• Houdt anderhalve meter afstand tot elkaar.
• Blijf thuis als je verkoudheidsklachten hebt.

Daarnaast is het verstandig om de volgende zaken ook in acht te nemen als u op de camping bent:
• Uiteraard zullen wij ervoor zorgen, dat er voldoende zeep, handgel en papieren handdoekjes aanwezig zijn. Neem eventueel zelf eigen zeep, handgel, desinfecterende doekjes, etc. mee naar de camping. Zo hoeft u dat niet te delen met anderen en gebruikt u uw eigen spullen, waarbij de kans beperkt is dat u spullen pakt waar zojuist ook iemand anders aan heeft gezeten.
• Wij zullen ervoor zorgen, dat het toiletgebouw goed wordt schoongemaakt. Hierbij zullen wij extra aandacht besteden aan deurklinken, spoelknoppen en knoppen van kranen. Let zelf ook extra op de hygiene in het toiletgebouw. Laat alles schoon en droog achter en vergeet geen shampooflessen en dergelijke. Zo voorkomt u, dat een ander deze ter hand moet nemen om hem te verplaatsen.
• Maak schoon met een desinfecterend middel. In elk toilet en bij de wastafels staat een spuitfles dettol.
• Houdt voldoende afstand met de andere gasten.
• Ga niet in groepen bij elkaar zitten, hoe gezellig dat ook is. Gebruik de recreatieruimte gerust voor het lezen van de krant of om een mooie fietsroute uit te stippelen, maar gebruik deze ruimte niet om gezellig bij elkaar te zitten. Houdt ook hier de geadviseerde anderhalve meter afstand van uw medekampeerders.

Wat betekent dit voor u als kampeerder?

  • Er zal in de toiletruimte maar één douche, één WC, één urinoir, één afsluitbare wasruimte en één wastafel beschikbaar zijn. Dit om de noodzakelijke anderhalve meter afstand te garanderen.
  • Beschikt uw kampeermiddel over een eigen toilet, dan wordt u verzocht daar zoveel mogelijk gebruik van te maken. Dat scheelt weer toiletbezoeken in de toiletruimte.
  • Desinfecteer eerst uw handen voordat u de toiletruimte betreedt. Desinfectiemiddel staat op de buitenafwasplaats.
  • Afwassen binnen in de toiletruimte is niet toegestaan. U wordt verzocht dit buiten te doen, uiteraard maar één afwasser per keer, of bij uw eigen kampeermiddel. U kunt hiervoor warm water halen bij de buitenafwasplaats.
  • In de recreatieruimte mogen niet meer dan drie personen tegelijkertijd aanwezig zijn. Let ook hier op de anderhalve meter afstand.
  • De speelschuur blijft geopend, echter ook hier zijn niet meer dan drie volwassenen tegelijkertijd toegestaan. En ook hier geldt voor de volwassenen, houdt anderhalve meter afstand tot elkaar.
  • Houdt afstand bij het ophalen of wegzetten van uw fiets in de fietsenschuur. Zorg dat er niet meer dan één persoon tegelijkertijd in de fietsenschuur aanwezig is.

Het is en blijft uw beslissing om wel of niet te komen. Wanneer u besluit om wel te komen, dan verwachten wij van u, dat u zich ook aan bovenstaande adviezen houdt. Wanneer u besluit om niet te komen, dan kunnen wij u aanbieden om uw verblijf te verplaatsen naar een later tijdstip tijdens dit kampeerseizoen. 

Wij houden de berichtgeving omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en mochten er aanvullende maatregelen komen vanuit de overheid, die voor onze gasten van belang zijn, dan passen wij onze regels en adviezen hierop aan.

Komt u met uw gezin de hele herfstvakantie (van 12-19 oktober of van 19-26 oktober) bij ons kamperen, dan ontvangt u niet alleen een leuke korting maar ook een gratis 6-badenkaart voor het overdekte zwembad in Weert. Mocht het dan een dag wat minder weer zijn, kunt u heerlijk gaan zwemmen. Vink bij uw reservering aan, dat u het "Herfstarrangement inclusief 6-badenkaart" wilt reserveren, en wij zorgen ervoor, dat de 6-badenkaart voor u klaarligt bij aankomst op onze camping. 

Komt u van 12 - 19 oktober, dan kunt u ook kiezen voor ons "Herfstarrangement inclusief Pompendagen". De keuze is aan u. 

Van vrijdag 8 tot zondag 10 mei organiseren wij een Bier en BBQ weekend, voor de echte liefhebbers.

In navolging van vorig jaar, maar dit keer wel in het voorjaar, organiseren wij weer een Bier en BBQ weekend.

  8 mei: Aankomst 15:00 uur, vrije invulling en 's avonds kampvuur met kennismaking.
  9 mei: Bierproeverij met aansluitend een BBQ (excl. drankjes) op de camping.
10 mei: Vrije invulling tot vertrek 12:00 uur.

Kosten van dit weekend € 35,- per volwassene. De bierproverij zit niet bij deze prijs inbegrepen. Deze wordt apart in rekening gebracht. De kosten hiervan zijn nog niet bekend. Deze zijn afhankelijk van welke bierbrouwerij we gaan bezoeken en met hoeveel personen we zullen zijn. 

Komt u de hele herfstvakantie, van 12 tot 19 oktober, bij ons op de camping doorbrengen, dan ontvangt u niet alleen een leuke korting, maar ook een gratis familiedagkaart voor de Pompoendagen in Museum Klok en Peel in Asten. Mocht het dan een dag wat minder weer zijn, dan hebben wij al een leuke indoor dagbesteding voor jullie geregeld. Komt u zonder kinderen, dan krijgt u van ons een gratis entreekaart voor de Pompoendagen. Vink bij de reservering aan dat u het "Herfstarrangement inclusief Pompoendagen" wilt reserveren en wij zorgen ervoor dat uw entreebewijs voor een van de Pompoendagen bij aankomst voor u klaarligt.

Gaan jullie liever een dagje zwemmen met het gezin, kies dan voor ons "Herfstarrangement inclusief 6-baden kaart" voor zwembad De IJzeren Man in Weert.

Op zondag 29 maart openen wij, net als vorig jaar, onze campingpoort voor iedereen die eens wil komen kijken op onze camping, zonder direct een of meerdere nachten te moeten komen kamperen. Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom.

Misschien woont u in de buurt en heeft u altijd al eens willen zien, wat er allemaal verandert is, sinds wij de camping hebben overgenomen.

Misschien overweegt u uw vakantie op onze camping door te brengen, maar wilt u graag vooraf komen kijken.

Of misschien bent u op zoek naar een geschikte huuraccommodatie en bent u benieuwd naar onze blokhut, onze studio of een van onze huurcaravans.

We geven u graag een rondleiding over het terrein en langs onze huuraccommodaties.Terwijl de kinderen zich vermaken op het speeltoestel of in de speelschuur, kunt u indien gewenst de nodige informatie van ons krijgen en de sfeer proeven op onze camping.

Uiteraard staat de koffie/thee voor u klaar.